Zajednički projekat Banca Intesa i Generali Osiguranje Srbija

Andrea Pirlo otvara „Italijanski fudbalski kamp 2022.“ u Beogradu

BankeLifestyleManifestacijeSrbijaVestiZanimljivosti

2.6.2022 15:43 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Andrea Pirlo otvara „Italijanski fudbalski kamp 2022.“ u Beogradu Andrea Pirlo otvara „Italijanski fudbalski kamp 2022.“ u Beogradu
Italijanski fudbalski kamp za decu, koji Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe organizuje u saradnji sa Generali Osiguranjem Srbija, kompanijom Generali Grupe, održaće se... Andrea Pirlo otvara „Italijanski fudbalski kamp 2022.“ u Beogradu

Italijanski fudbalski kamp za decu, koji Banca Intesa, članica Intesa Sanpaolo grupe organizuje u saradnji sa Generali Osiguranjem Srbija, kompanijom Generali Grupe, održaće se od 27. juna do 1. jula u Beogradu, po sedmi put zaredom. Ovaj sportski događaj namenjen je deci od sedam do 14 godina koja će imati jedinstvenu priliku da savladaju veštine i tajne fudbalske igre kroz rad sa najboljim italijanskim trenerima.

„Vodeći se principima svoje matične grupe Intesa Sanpaolo, Banca Intesa, kao lider na tržištu, posvećena je pružanju podrške lokalnoj privredi i građanima, istovremeno pokušavajući da doprinese lokalnoj zajednici u kojoj posluje više od 17 godina. Veoma sam ponosan što sa velikim entuzijazmom radimo na jačanju kulture različitosti i inkluzije kroz podršku deci sa smetnjama u razvoju povodom organizacije sedmog po redu Italijanskog fudbalskog kampa u Srbiji, i prvog u partnerstvu sa kompanijom Generali Osiguranje. Zadovoljstvo mi je i da pozovem mlade da neguju prave vrednosti, sportski duh i marljivost u svemu što rade, ugledajući se na uzore, kao što je Andrea Pirlo“, rekao je, ovim povodom, Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

„Svojim učešćem u Fudbalskom kampu, Generali grupa nastavlja svoju tradiciju i posvećenost pružanju podrške inicijativama koje promovišu kulturu solidarnosti i socijalne inkluzije. Dvostruko smo ponosni što tako jačamo vezu koju imamo sa lokalnom zajednicom kroz programe naše The Human Safety Net fondacije oslobađajući potencijale ljudi i jačamo postojeće partnerstvo sa Intesa Sanpaolo grupom u Srbiji, kao i našu poziciju na tržištu. Naš strateški cilj je da svojim klijentima postanemo doživotni partner tako što ćemo im nuditi proizvode po njihovoj meri i ponosni smo što klijentima Banca Intesa možemo ponuditi fleksibilna rešenja koja odgovaraju potrebama koje se menjaju tokom životnog ciklusa i dodatno zaštititi pojedince, porodice i kompanije“, naveo je Đanluka Koloči, glavni direktor za korporativni razvoj Generali CEE Holdinga.

„Ponosan sam što podržavamo još jednu inicijativu koja će deci u Srbiji promeniti život. Potpuno sam uveren da sport stvara bolje mlade ljude jer nudi sveobuhvatan okvir za učenje pravih vrednosti i razvijanje različitih veština potrebnih budućim odgovornim građanima. Ovo je još jedan važan korak u našoj saradnji sa Banca Intesa i naš zajednički cilj je da podržimo još više klijenata i lokalnu privredu. Želim da zahvalim Andrei Pirlu na doprinosu ovom važnom događaju”, rekao je Dragan Filipović, predsednik Izvršnog odbora i CEO Generali Osiguranja Srbija, kompanije Generali Grupe.

„Velika mi je čast što kao gost Beograda imam priliku da najavim veliki i značajni projekat kakav je Italijanski fudbalski kamp, koji talentovanoj deci pruža priliku da razvijaju svoje fudbalske veštine. Drago mi je što uz to imaju šansu da njihov potencijal bude prepoznat od strane vrhunskih fudbalskih stručnjaka, kao i da njihov talenat i trud budu nagrađeni“, izjavio je Andrea Pirlo, zvanični promoter Kampa, koji je bio uzdanica Juventusa, Milana i Intera, član Kuće slavnih italijanskog fudbala, najbolji asistent i najbolji igrač finala Svetskog prvenstva, koje je 2006. osvojio sa reprezentacijom Italije.

Kamp će se održati na fudbalskim terenima stadiona FK Voždovac od 27. juna do 1. jula 2022. godine i obuhvatiće tehnički, fizički i taktički trening. Italijanski fudbalski kamp, koji je javnost prepoznala zbog njegovog edukativnog i zabavnog karaktera, jeste projekat koji okuplja bivše članove italijanske reprezentacije. Ove godine će pet vrhunskih italijanskih trenera raditi sa mladim talentovanim fudbalerima, učeći ih tajnama ovog sporta.

  • MARKO7

    2.6.2022 #1 Author

    Velika zvezda i veliki sportista pre svega, jedva čekam njegov dolazak.

    Odgovori

  • VERA

    3.6.2022 #2 Author

    Bankarstvo i fudbal zajedno u investiciji. Odličan projekat.

    Odgovori

  • GOCA BG

    3.6.2022 #3 Author

    Sportski dogadjak koji deca ne treba da propuste…

    Odgovori

  • TINA

    5.6.2022 #4 Author

    Znaju gde treba da uloze novac. Sta drugo nego fudbal

    Odgovori

  • Dragana

    6.6.2022 #5 Author

    Sjajna vest

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...