ANGELI MERKEL ISTEKAO KARANTIN Nemačka kancelarka opet u kabinetu

EUSvetVesti

3.4.2020 15:52 Autor: Vladimir Jokanović

ANGELI MERKEL ISTEKAO KARANTIN Nemačka kancelarka opet u kabinetu ANGELI MERKEL ISTEKAO KARANTIN Nemačka kancelarka opet u kabinetu
Nemačka kancelarka Angela Merkel vratila se u petak na posao posle dve nedelje koje je provela u kućnom karantinu zbog rizika od zaraze korona... ANGELI MERKEL ISTEKAO KARANTIN Nemačka kancelarka opet u kabinetu

Nemačka kancelarka Angela Merkel vratila se u petak na posao posle dve nedelje koje je provela u kućnom karantinu zbog rizika od zaraze korona virusom, jer je imala kontakt sa lekarom koji je testiran pozitivno na virus. Kancelarkin portparol Štefan Zajbert (Steffen Seibert) rekao je da je Merkel više puta testirana na korona virus, a da su rezultati „srećom bili negativni“.

Nemačka kancelarka se povukla u karantin 22. marta nakon što je obaveštena da je lekar koji joj je dva dana ranije dao vakcinu pozitivno testiran na virus. Reč je o vakcini protiv pneumonske infekcije, prenosi Beta. Merkel je od kuće vodila sastanke kabineta i učestvovala u domaćim i međunarodnim onlajn konferencijama.

Tagovi
NEMAČKA

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.