rok za dostavljanje prijava 22. oktobar

Beograd raspisao javni poziv za firme koje se bave zamenom stolarije u domaćinstvima

SrbijaVesti

6.10.2021 18:56 Autor: Redakcija Biznis.rs 9

Beograd raspisao javni poziv za firme koje se bave zamenom stolarije u domaćinstvima Beograd raspisao javni poziv za firme koje se bave zamenom stolarije u domaćinstvima
Grad Beograd raspisao je u sredu javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada. Za sufinansiranje... Beograd raspisao javni poziv za firme koje se bave zamenom stolarije u domaćinstvima

Grad Beograd raspisao je u sredu javni poziv za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima na teritoriji grada.

Za sufinansiranje ovih radova planirano je ukupno 20 miliona dinara, a maksimalni iznos bespovratnih sredstava koji dodeljuje grad Beograd i Republika Srbija za finansiranje pojedinačnih projekata građana iznosi 50 odsto od vrednosti ukupne investicije, sa PDV-om, navodi se u saopštenju na sajtu Grada Beograda.

Javni poziv odnosi se na firme koje se bave zamenom i ugradnjom spoljnih prozora i vrata na stambenim zgradama, sa pratećim građevinskim radovima (dopunjavanje međuprostora zida adekvatnom ekspandirajućom ispunom, zidarski radovi i obrada oko stolarije).

Pravo učešća na javnom pozivu imaju firme upisane u registar APR-a, i da su pritom registrovane kao privredna društva i preduzetnici najmanje šest meseci od dana podnošenja prijave, da nad njima nije pokrenut stečajni postupak ili postupak likvidacije i da imaju ateste za materijale i proizvode.

Kriterijumi za izbor firmi biće cene dobara zajedno sa ugradnjom, kao i rok važenja cena za meru za koju konkurišu. Rok za dostavljanje prijava je 22. oktobar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...