građani mogu do 8. decembra da dostave predlog o načinu trošenja novca

Beogradski budžet za narednu godinu 160 milijardi dinara

InvesticijeNovacSrbijaVesti

24.11.2021 14:19 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Beogradski budžet za narednu godinu 160 milijardi dinara Beogradski budžet za narednu godinu 160 milijardi dinara
Budžet grada Beograda za 2022. godinu iznosiće 160 milijardi dinara ili 1,358 milijardi evra, najavio je u sredu zamenik gradonačelnika Goran Vesić. „To je... Beogradski budžet za narednu godinu 160 milijardi dinara

Budžet grada Beograda za 2022. godinu iznosiće 160 milijardi dinara ili 1,358 milijardi evra, najavio je u sredu zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

„To je rekordni budžet u istoriji Beograda i dokaz da se grad dobro razvija. On je rezultat povećanja prihoda od poreza i doprinosa na zarade“, rekao je Vesić na konferenciji za novinare u Starom dvoru.

Vesić je pozvao sve građane Beograda da, kao i prošle godine, upute svoje predloge za budžet grada za sledeću godinu, prenosi Tanjug.

„Od danas do 8. decembra građani će moći da na sajtu Skupštine grada dostave svoje predloge o načinu trošenja budžeta“, rekao je Vesić i dodao da je prošle godine od 10.040 predloga građana usvojena trećina.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...