Pandemija opet sprečava viđenje turističkih radnika širom sveta

Berlinski sajam turizma samo u digitalu

BiznisSrbijaSvetTurizamVesti

8.3.2021 08:10 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Berlinski sajam turizma samo u digitalu Berlinski sajam turizma samo u digitalu
Prvi ITB sajam turizma u Berlinu u potpuno digitalnom formatu počinje u utorak. Prošle godine je Berlinski sajam turizam, inače najveći u Evropi, otkazan... Berlinski sajam turizma samo u digitalu

Prvi ITB sajam turizma u Berlinu u potpuno digitalnom formatu počinje u utorak. Prošle godine je Berlinski sajam turizam, inače najveći u Evropi, otkazan zbog izbijanja pandemije Covid 19.

Učestvovaće turističke agencije i organizacije iz 180 zemalja sveta. Među njima biće i Turistička organizacija Srbije, nekoliko lokalnih turističkih organizacija, kao i nekolicina turističkih agencija. Sajam će trajati četiri dana, do 12. marta, kada će, putem različitih platformi, kupci i prodavci turističkih aranžmana širom sveta moći da razgovaraju o aktuelnoj ponudi. Inače, sama platforma Berlinskog sajma biće ove godine otvorena do kraja maja.

Sajam turizma u Berlinu redovno se održava početkom marta svake godine, od 1966. Prošle godine je prvi put otkazan, dok je ove godine prvi put potpuno digitalizovan.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...