Jedna od tema preoblikovanje logističkih i globalnih lanaca

Biznis forum u okviru obeležavanja 60 godina od Pokreta nesvrstanih

BiznisBolji posaoManifestacijeSrbijaU fokusuVesti

7.10.2021 14:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Biznis forum u okviru obeležavanja 60 godina od Pokreta nesvrstanih Biznis forum u okviru obeležavanja 60 godina od Pokreta nesvrstanih
U okviru sastanka na visokom nivou posvećenom obeležavanju 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja u Beogradu, 11. oktobra biće održan biznis forum, najavila je Privredna... Biznis forum u okviru obeležavanja 60 godina od Pokreta nesvrstanih

U okviru sastanka na visokom nivou posvećenom obeležavanju 60. godišnjice Pokreta nesvrstanih zemalja u Beogradu, 11. oktobra biće održan biznis forum, najavila je Privredna komora Srbije (PKS).

Biznis forum biće održan na Beogradskom sajmu, u hali 2C, a u plenarnom delu pozdravno obraćanje imaće ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Tatjana Matić, prenosi Tanjug.

U saopštenju PKS navodi se da će potencijale za saradnju Srbije sa zemljama Pokreta nesvrstanih predstaviti direktor u Privrednoj komori Srbije Mihailo Vesović, dok će o Srbiji kao investicionoj destinaciji govoriti vršilac dužnosti direktora Razvojne agencije Srbije Radoš Gazdić.

Iskustvo Srbije u izgradnji digitalne infrastrukture predstaviće direktor Kancelarije za IT i eUpravu Srbije Mihailo Jovanović, a Zavod za izradu novčanica direktorka Direkcije za prodaju tog zavoda Marina Berić Sarić.

Nakon plenarnog dela biće održan panel vezan za preoblikovanje logističkih i globalnih lanaca snabdevanja u svetu nakon pandemije, na kome će biti reči o trenutnoj situaciji, trendovima, predviđanjima i moguća rešenjima krize izazvane virusom Covid-19.

Učesnici panela biće i šef Sektora za tehnologiju kompanije DP WORLD Majk Baškaran (Mike Bhaskaran), direktor Sektora za carine u kompaniji Milšped Branko Todorović, Sofija Beloica sa Instituta Torlak i profesor Veljko Mijušković sa Ekonomskog fakulteta.

Privredna komora Srbije

RESAVSKA 13, 11050 Beograd (Vračar), Srbija

Poslovni prihodi (EUR):
22.416.465,97 (2019)
Broj zaposlenih:
(2019)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...