Povećanje transparentnosti ubrzava napredak ekonomije

Bonitetna kuća CompanyWall preuzima primat na crnogorskom tržištu

BiznisBolji posaoFirme u fokusuPoslovanjePreduzetnikRegionU fokusuVesti

12.4.2021 14:51 Autor: Julijana Vincan 5

Bonitetna kuća CompanyWall preuzima primat na crnogorskom tržištu Bonitetna kuća CompanyWall preuzima primat na crnogorskom tržištu
Pandemija korona virusa pojačala je potrebu za transparentnim informacijama, koje su jedan od ključnih faktora uspešnog poslovanja u današnje vreme. Kako je renomirana bonitetna... Bonitetna kuća CompanyWall preuzima primat na crnogorskom tržištu

Pandemija korona virusa pojačala je potrebu za transparentnim informacijama, koje su jedan od ključnih faktora uspešnog poslovanja u današnje vreme. Kako je renomirana bonitetna kuća CompanyWall, koja je osnovana 2013. godine, prepoznala ovu potrebu biznisa širom regiona i pomogla mnogima posebno tokom korona krize, našla se ne samo kao vodeća na tržištu u Crnoj Gori, već ga je i praktično preuzela.

„Mi poslujemo sa ciljem da pomognemo drugim poslovnim subjektima da unaprede svoje poslovanje pronalaženjem i povezivanjem sa novim klijentima. Osim toga, bavimo se proverom potreba i likvidnosti, kao i poboljšanjem efikasnosti rada kompanija analizom finansijskih podataka i mnogih ekonomskih faktora. Naše višegodišnje iskustvo svakodnevno obogaćujemo kroz uspehe na šest različita tržišta u Evropi, stoga nam je veoma drago da smo preuzeli primat u Crnoj Gori, što nam govori da se kvalitet i te kako vrednuje, kao i da je potreba za informacijama velika“, izjavio je direktor kompanije CompanyWall.me, Klemen Kljun.

Foto: Unsplash.com

Dodao je da informacije jednostavno moraju da budu dostupne svima, a da u svetu brzog poslovanja platforma CompanyWall Business omogućava poslovnim subjektima da donose brze i sigurne poslovne odluke. Kako je CompanyWall pionir umrežavanja i uspostavljanja poslovnih veza između domaćih, ali i stranih kompanija, ne čudi da je jači od konkurencije u Crnoj Gori.

„U skladu sa situacijom i posledicama koje trpi tržište zbog korona krize koja je pogodila ceo svet, CompanyWall je svojim klijentima, kao i drugim privrednim subjektima, omogućio u više navrata besplatno korišćenje baze podataka o bonitetu svih pravnih subjekata u Srbiji, Hrvatskoj, Crnoj Gori, Sloveniji i Bosni i Hercegovini. Ovaj potez samo je učvrstio našu poziciju na tržištu i umnogome pomogao okrnjene ekonomije usled pandemije“, istakao je naš sagovornik.

Foto: Unsplash.com

Zahvaljujući ovakvim postupcima i kontinuiranom radu, za relativno kratko vreme CompanyWall zabeležio je veliki uspeh. Pokazali su da su jači od konkurencije i preuzeli tržište boniteta u Crnoj Gori. Kao odličan potez pokazalo se otvaranje prema svim korisnicima za vreme pandemije, koji ne samo što je bio slamka spasa za mnoga preduzeća, već je i samoj bonitetnoj kući dozvolio da zablista punim sjajem.

„Naša misija je da primenom savremenih metoda pomognemo klijentima da povećaju intelektualni kapital, rezultate, profitabilnost, likvidnost i produktivnost poslovanja. Svesni smo koliko veliki značaj i neprocenjivu vrednost imaju proverene informacije uz koje su poslovni subjekti upućeni u aktuelna lokalna i globalna dešavanja i trendove u savremenom poslovanju. Nakon višegodišnjeg iskustva znamo šta je tačno potrebno jednoj savremenoj kompaniji koja želi da obezbedi transparentno i sigurno poslovanje. Desetine hiljada naših zadovoljnih klijenata na Balkanu uz nas svakodnevno unapređuje svoje poslovanje i donosi pametnije odluke“, naglasio je Kljun.

  • Milovan94

    12.4.2021 #1 Author

    Definitivno, najbolja boniteta kuća na ovim prostorima.

    Odgovori

  • iva

    12.4.2021 #2 Author

    BRAVO !!!
    koristim informacije COMPANYWALL bonitetne kuće u CRNOJ GORI najbolji su.
    Tačne pouzdane informacije. puno mi pomažu u donošenju poslovnih odluka

    Odgovori

  • Stefan

    12.4.2021 #3 Author

    Zaista najbolji finansiski savetnik! Svaka čast!

    Odgovori

  • Snežana

    13.4.2021 #4 Author

    Svaka cast,svaka firma treba da poseduje ovaj finansijsji savetnik ☝👏

    Odgovori

  • Marija

    21.4.2021 #5 Author

    Svaka čast! Kompanija od poverenja koja zaslužuje zaista sve pohvale! Profesionalno, tačno i pošteno! Bravo!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...