avio.kompanija iz dubaija radiće po svom uobičajenom rasporedu

Britanski aerodrom optužio Emirates da se fokusira na profit umesto na bezbednost

Firme u fokusuPoslovanjeSvetU fokusuVesti

14.7.2022 18:24 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Britanski aerodrom optužio Emirates da se fokusira na profit umesto na bezbednost Britanski aerodrom optužio Emirates da se fokusira na profit umesto na bezbednost
Heathrow je optužio Emirates da se fokusira na profit umesto na bezbednost u sve većem sporu zbog odluke britanskog aerodroma da smanji broj putnika... Britanski aerodrom optužio Emirates da se fokusira na profit umesto na bezbednost

Heathrow je optužio Emirates da se fokusira na profit umesto na bezbednost u sve većem sporu zbog odluke britanskog aerodroma da smanji broj putnika kako bi se izbeglo dalje ometanje putovanja.

Zalivski prevoznik rekao je u četvrtak da će ignorisati ograničenje kapaciteta Heathrow-a i raditi po svom rasporedu na uobičajeni način, stvarajući zastoj između aerodroma i jedne od njegovih najvećih avio-kompanija, prenosi Financial Times.

Državna avio-kompanija iz Dubaija saopštila je da su ograničenja kapaciteta Heathrow-a, uvedena u ponedeljak, „potpuno nerazumna i neprihvatljiva“.

Ali kao odgovor Heathrow je saopštio da su avio-kompanije trebalo da se pozabave svojim izazovima u vezi sa resursima pre leta.

„Bilo bi razočaravajuće ako bi bilo koja avio-kompanija umesto zajedničkog rada želela da stavi profit ispred bezbednog i pouzdanog putovanja putnika“, saopštili su iz aerodroma.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...