mogućnost otplate do 24 mesečne rate

Cetinje pokrenulo kampanju naplate potraživanja poreza na nepokretnost

RegionVesti

7.4.2022 11:08 Autor: Redakcija Biznis.rs 3

Cetinje pokrenulo kampanju naplate potraživanja poreza na nepokretnost Cetinje pokrenulo kampanju naplate potraživanja poreza na nepokretnost
Uprava lokalnih javnih prihoda Prestonice Cetinje počela je kampanju naplate zaostalih potraživanja po osnovu poreza na nepokretnosti građana. Kampanja pod nazivom „Porez plati da... Cetinje pokrenulo kampanju naplate potraživanja poreza na nepokretnost

Uprava lokalnih javnih prihoda Prestonice Cetinje počela je kampanju naplate zaostalih potraživanja po osnovu poreza na nepokretnosti građana.

Kampanja pod nazivom „Porez plati da se tvojoj đeci vrati“, pokrenuta je sa ciljem povećanja efikasnosti naplate poreza na nepokretnosti, a predviđa i određene olakšice građanima prilikom same otplate zaostalih poreskih dugovanja, prenosi Mina.

„Uprava lokalnih javnih prihoda predvidela je i mogućnost otplate poreskog duga do 24 mesečne rate“, navodi se u saopštenju.

Građani se za dodatne informacije mogu obratiti Upravi lokalnih javnih prihoda u zgradi Prestonice Cetinje, svakog radnog dana od osam do deset i od 12 do 14 sati.

Više informacija može se dobiti i na kontakt telefon 041/ 241-215, email uprava.ljp@cetinje.me ili putem Sistema 48.

 • LUKA

  7.4.2022 #1 Author

  Culi od naseg predsednika za nasu decu pa I oni krenuli porez plati da se tvojoj đeci vrati😂

  Odgovori

 • LIMUN ŽUT

  7.4.2022 #2 Author

  Veruje da je namera isto toliko dobra kao i parola pod kojom rade.

  Odgovori

 • GOCA BG

  7.4.2022 #3 Author

  Tesko ce to da se plati…

  Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...