U okviru industrijskog kompleksa u Kruševcu

Cooper Tire & Rubber Company Serbia planira izgradnju skladišta metalne galanterije

BiznisFirme u fokusuInfrastrukturaVesti

5.12.2022 08:59 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Cooper Tire & Rubber Company Serbia planira izgradnju skladišta metalne galanterije Cooper Tire & Rubber Company Serbia planira izgradnju skladišta metalne galanterije
Cooper Tire & Rubber Company Serbia iz Kruševca planira izgradnju skladišta metalne galanterije, u okviru postojećeg industrijskog kompleksa u Kruševcu. Prostor koji je predmet... Cooper Tire & Rubber Company Serbia planira izgradnju skladišta metalne galanterije

Cooper Tire & Rubber Company Serbia iz Kruševca planira izgradnju skladišta metalne galanterije, u okviru postojećeg industrijskog kompleksa u Kruševcu.

Prostor koji je predmet urbanističkog projekta obuhvaćen je Planom generalne regulacije „Istok 2“ u Kruševcu nalazi se u zoni privrednih delatnosti. Predmetna lokacija nalazi se na teritoriji katastarske opštine Dedina u ulici Savska 33, prenosi eKapija.

Ukupna površina urbanističkog projekta iznosi 224.354 kvadratnih metara. Objekat je slobodnostojeći i pozicioniran je u okviru postojećeg industrijskog kompleksa Cooper Tire & Rubber Company.

Pristup lokaciji je preko postojećeg pristupnog puta sa istočne strane lokacije, pri čemu je pristup predmetnom objektu preko postojeće interne saobraćajnice, kao i preko planirane interne saobraćajnice. Objekat je projektovan u skladu sa zahtevom investitora tako da bude pravougaonog oblika sa jednovodnom krovnom konstrukcijom.

Planirano je da objekat bude izgražen kao skeletni sistem sa metalnom konstrukcijom, krovnim pokrivačem od TR plastificiranog lima. Skladište je planirano sa oblogom fasadnim limom na lakoj potkonstrukciji.

Idejno rešenje izradio je biro Savić N&ND Inženjering iz Aleksandrovca. Urbanistički projekat, koji se nalazi na javnom uvidu izradio je Urbanpro iz Kruševca.

Poslovni prihodi (EUR):
107.652.512,93 (2020)
Broj zaposlenih:
931 (2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...