Kompanija Euromix trade našla partnere za gradnju hotela Rivijera Crystal

Crnogorski hotel sa pet zvezdica biće spreman za posetioce za 18 meseci

BiznisRegionTurizamVesti

27.12.2021 08:39 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Crnogorski hotel sa pet zvezdica biće spreman za posetioce za 18 meseci Crnogorski hotel sa pet zvezdica biće spreman za posetioce za 18 meseci
Predstavnici kompanije Euromix trade saopštili su da su našli partnere za završetak hotelskog kompleksa Rivijera Crystal u Petrovcu. Iz pomenute kompanije su izjavili da... Crnogorski hotel sa pet zvezdica biće spreman za posetioce za 18 meseci

Predstavnici kompanije Euromix trade saopštili su da su našli partnere za završetak hotelskog kompleksa Rivijera Crystal u Petrovcu. Iz pomenute kompanije su izjavili da su konačno blizu dogovora oko nastavka izgradnje ekskluzivnog hotela, koji bi trebalo da bude završen u narednih 18 meseci.

Iz kompanije Euromix trade kazali su kako su našli partnere za završetak hotelskog kompleksa Rivijera Crystal u Petrovcu. Iz pomenute kompanije kazali su da su konačno blizu dogovora oko nastavka izgradnje ekskluzivnog hotela koji bi trebalo da bude završen u narednih 18 meseci, prenosi RTCG.

„Uz pomoć renomiranog i uglednog partnera obezbeđeni su uslovi da se privede kraju izgradnja hotela koji će biti jedan od najznačajnijih turističkih objekata na crnogorskom primorju i, što je najvažnije, stvoriti uslove za otvaranje 350 stalnih radnih mesta“, navodi se u saopštenju.

Kompleks će, kako se navodi, biti kategorisan sa pet zvezdica, a menadžment će voditi renomirana svetska hotelska kompanija.

„Ovakav razvoj događaja ne bi bio moguć bez ozbiljnog i partnerskog pristupa menadžmenta HG Budvanska rivijera, koji je pokazao izuzetnu zainteresovanost za nalaženje rešenja koje će voditi završetku projekta“, izjavili su predstavnici kompanije Euromix trade.

Iz te kompanije su poručili da su, posle dve izazovne godine obeležene pandemijom korona virusa, uvereni da će zajedničkim snagama privesti kraju dogovore i krenuti u završetak tog zahtevnog projekta.

EUROMIX – TRADE

BULEVAR SAVE KOVAČEVIĆA BR.35, PODGORICA, Crna Gora

Poslovni prihodi (EUR):
431.801,00 (2020)
Broj zaposlenih:
12 (2020)

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...