DESET ODSTO VEĆE PLATE MEDICINARIMA od 1. aprila

SrbijaVesti

31.3.2020 14:54 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

DESET ODSTO VEĆE PLATE MEDICINARIMA od 1. aprila DESET ODSTO VEĆE PLATE MEDICINARIMA od 1. aprila
Vlade Srbije usvojila je u utorak odluku da se svim zdravstvenim radnicima u Srbiji od 1. aprila ove godine plate uvećaju za deset odsto.... DESET ODSTO VEĆE PLATE MEDICINARIMA od 1. aprila

Vlade Srbije usvojila je u utorak odluku da se svim zdravstvenim radnicima u Srbiji od 1. aprila ove godine plate uvećaju za deset odsto. Ovo uvećanje odnosi se na sve zaposlene u zdravstvenim i vojno-zdravstvenim ustanovama, zaposlene na poslovima zdravstvene zaštite u ustanovama socijalne zaštite kao i na lekare u zavodima za izvršenje krivičnih sankcija, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Odluka je doneta je imajući u vidu da zdravstveni radnici podnose veliki teret i odgovornost u danima borbe Republike Srbije sa virusom COVID-19. Vlada Srbije nastaviće da sa najvećom pažnjom prati razvoj situacije u vezi sa korona virusom i apeluje na sve građane da se pridržavaju usvojenih mera, bez izuzetka.

U Republici Srbiji je do 15 časova u ponedeljak 30. marta registrovano ukupno 785 slučajeva COVID-19, što je za 44 više nego u nedelju. Broj umrlih od posledica korona virusa u Srbiji povećan je na 16.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...