Izvučeni dobitnici nagrada u finalnom kolu igre Uzmi račun i pobedi

Dragoslav iz Velikog Gradišta dobio stan u Beogradu na vodi

SrbijaVesti

27.2.2021 21:10 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Dragoslav iz Velikog Gradišta dobio stan u Beogradu na vodi Dragoslav iz Velikog Gradišta dobio stan u Beogradu na vodi
U finalnom izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stan u naselju Beograd na vodi dobio je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta. U šestom,... Dragoslav iz Velikog Gradišta dobio stan u Beogradu na vodi

U finalnom izvlačenju nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ stan u naselju Beograd na vodi dobio je Dragoslav Ilić iz Velikog Gradišta.

U šestom, poslednjem izvlačenju drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“, pored stana u Beogradu, dodeljeno je pet automobila Fiat 500L.

Glumica Marija Karan izvukla je srećne dobitnike nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ u studiju Radio-televizije Srbije u Košutnjaku, iz bazena sa 11.737.947 pristiglih koverata.

Dobitnici automobila Fiat 500L su Dijana Živković iz Loznice, Nela Ilić iz Požarevca, Vojkan Maksimović iz Kuršumlije, Ljubiša Kocić iz Niša i Bojana Stepanović iz Velike Plane.

Ministar finansija Siniša Mali, koji je prisustvovao izvlačenju rekao je povodom nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“, da je zadovoljan brojem od 120 miliona fiskalnih racuna koje su građani poslali i ponovo istakao važnost borbe protiv sive ekonomije.

Nagradna igra
Foto: Youtube printscreen

Čestitao je svim dobitnicima vrednih nagrada, ali je zahvalio i svim građanima na tome što prilikom svake kupovine uzimaju fiskalne racune.

„Sada je skoro 12 miliona koverata, to je 120 miliona fiskalnih računa. Svaki fiskalni račun za nas znači novac koji ulažemo u izgradnju puteva, škola, bolnica, vrtića. Mi tim novcem finansiramo nabavku vakcina, medicinske opremu, lekova“, kaže Mali.

Naveo je da će se do juna izaći sa novim trogodišnjim planom borbe protiv sive ekonomije, a da će se i dalje raditi na podizanju svesti građana o važnosti te borbe od koje upravo oni imaju najviše koristi.

Izvlačenjem nagrada u subotu uveče završen je drugi krug nagradne igre, a u svakom izvlačenju je dodeljeno po pet automobila Fiat 500L i po jedan stan u Beogradu – u prethodnim izvlačenjima u naselju Zemunske kapije, dok je danas dodeljen stan u Beogradu na vodi.

Nagradnu igru je organizovala Vlada uz podršku NALED, u cilju suzbijanja sive ekonomije kroz jačanje svesti i motivacije građana da plaćaju bezgotovinski i uzimaju fiskalne račune prilikom svake kupovine.

Finalno izvlačenje je pratila Komisija čiji su članovi Zoran Jovanović iz Poreske uprave Ministarstva finansija, Nenad Petrović iz NBS, Dragoslav Glišović, takođe iz Poreske uprave, Irena Raković iz Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i Stanija Višekruna iz Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

  • Mara

    28.2.2021 #1 Author

    Djani dobio novog komšiju 😊 Čestitam Dragoslave!

    Odgovori

  • Mara

    28.2.2021 #2 Author

    Djani dobio novog komšiju 😊 Čestitam Dragoslav !

    Odgovori

  • Pasparrtu

    24.4.2022 #3 Author

    Kako se meni ovako nesto ne posreci.

    Odgovori

  • IVAN

    14.11.2022 #4 Author

    Bolje da ga odma proda

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...