kontrola trošenja novca iz budžeta za 2021. godinu

DRI započela postupak revizije 111 korisnika javnih sredstava

SrbijaVesti

9.2.2022 15:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

DRI započela postupak revizije 111 korisnika javnih sredstava DRI započela postupak revizije 111 korisnika javnih sredstava
Državna revizorska institucija (DRI) Srbije je započela postupak revizije 111 korisnika javnih sredstava, saopšteno je u sredu. Revizori će kontrolisati kako je trošen novac... DRI započela postupak revizije 111 korisnika javnih sredstava

Državna revizorska institucija (DRI) Srbije je započela postupak revizije 111 korisnika javnih sredstava, saopšteno je u sredu.

Revizori će kontrolisati kako je trošen novac iz budžeta za 2021. godinu, finansijske izveštaje ministarstava, Skupštine Srbije, Generalnog sekretarijata Vlade Srbije, Republičke direkcije za imovinu, Republičkog zavoda za statistiku, Grada Beograda i većeg broja opština, javnih preduzeća i zdravstvenih ustanova.

DRI će za subjekte iz Programa revizije za 2022. godinu sprovoditi revizije finansijskih izveštaja, revizije pravilnosti poslovanja, kao i kombinovanu reviziju finansijskih izveštaja i pravilnosti poslovanja, kombinovanu reviziju pravilnosti i svrsishodnosti poslovanja i reviziju pravilnosti poslovanja kroz proveru sprovođenja datih preporuka u prethodnim izveštajima, saopštili su iz DRI.

Tagovi
SRBIJA VESTI
  • ZVE84

    9.2.2022 #1 Author

    Tresla se gora rodio se miš

    Odgovori

  • Ika

    10.2.2022 #2 Author

    Treba sve da provere, ali će opet biti jedno veliko ništa!

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.