Baviće se poslovima sa privredom i investicionim bankarstvom

Dubravka Đedović Negre nova članica Izvršnog odbora Komercijalne banke

BankeNovacRegionU fokusuVesti

10.12.2021 13:42 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Dubravka Đedović Negre nova članica Izvršnog odbora Komercijalne banke Dubravka Đedović Negre nova članica Izvršnog odbora Komercijalne banke
Dubravka Đedović Negre postavljena je, uz potvrdu Narodne banke Srbije, za novu članicu Izvršnog odbora Komercijalne banke za poslove sa privredom i investiciono bankarstvo.... Dubravka Đedović Negre nova članica Izvršnog odbora Komercijalne banke

Dubravka Đedović Negre postavljena je, uz potvrdu Narodne banke Srbije, za novu članicu Izvršnog odbora Komercijalne banke za poslove sa privredom i investiciono bankarstvo.

U Komercijalnu banku, članicu NLB Grupe, Đedović Negre je došla sa pozicije direktorke Regionalnog predstavništva Evropske investicione banke (EIB) za Zapadni Balkan.

Kako se navodi u saopštenju, u Komercijalnu banku donosi bogato međunarodno iskustvo finansiranja velikih korporacija, investicija i projekata iz oblasti transporta, energetike, telekomunikacija, inovacija, zdravstva i drugih industrija, ali i iskustvo u finansiranju malih i srednjih preduzeća, koja su stub nacionalne privrede.

„Izuzetno sam ponosna što sam prelaskom u Komercijalnu banku postala deo NLB porodice, vodeće finansijske institucije fokusirane isključivo na ovaj region, njegov dalji ekonomski razvoj, povezivanje i integraciju, kao i na pružanje inovativnih, jednostavnih rešenja okrenutih klijentima. Cilj će mi biti ne samo da doprinesem razvoju privrede u Srbiji, već i unapređenju kvaliteta života u zajednici u kojoj Komercijalna banka posluje. Za NLB Grupu, kao i za mene, ovaj region nije samo tačka na mapi, već dom, i to je naša zajednička vizija“, istakla je Đedović Negre.

Nova članica IO diplomirala je bankarstvo i finansije na Ekonomskom fakultetu u Beogradu, a magistrirala finansije i menadžment na SDA Bocconi Univerzitetu u Milanu i Anderson školi menadžmenta u Los Anđelesu. Govori četiri strana jezika – engleski, francuski, italijanski i ruski.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...