jačanje međusobne saradnje u regionu

Dvodnevni sastanak direktora carinskih uprava Zapadnog Balkana u Budvi

BiznisRegionVesti

22.3.2022 08:18 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Dvodnevni sastanak direktora carinskih uprava Zapadnog Balkana u Budvi Dvodnevni sastanak direktora carinskih uprava Zapadnog Balkana u Budvi
Neformalni regionalni sastanak direktora carinskih uprava Zapadnog Balkana na visokom nivou, čiji je domaćin crnogorska Uprava prihoda i carina, počinje danas u Budvi. “Sastanak... Dvodnevni sastanak direktora carinskih uprava Zapadnog Balkana u Budvi

Neformalni regionalni sastanak direktora carinskih uprava Zapadnog Balkana na visokom nivou, čiji je domaćin crnogorska Uprava prihoda i carina, počinje danas u Budvi.

“Sastanak predstavlja još jedan doprinos zajedničkoj opredeljenosti i posvećenosti carinskih službi u pravcu daljeg jačanja međusobne saradnje, što je osnova za napredak procesa integracije i ekonomskog prosperiteta, kao preduslova za približavanje regiona Zapadnog Balkana Evropskoj uniji (EU)”, navodi se u saopštenju UPC, prenosi agencija Mina.

Značajnu podršku u organizaciji sedmog neformalnog sastanka UPC-u je pružila Uprava prihoda i carina Velike Britanije, u okviru podrške implementaciji trgovinskih olakšica i jačanju saradnje u regionu Zapadnog Balkana.

Sastanak će otvoriti v.d. direktora UPC Milena Petričević i ambasadorka Velike Britanije u Podgorici, Karen Medoks (Karen Maddocks).

Ovaj dvodnevni događaj biće održan u hotelu Budva.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...