poslovni park do 2026. godine

Ericsson ulaže 155 miliona evra u tehnološki centar u Talinu

Vesti

8.7.2023 08:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Ericsson ulaže 155 miliona evra u tehnološki centar u Talinu Ericsson ulaže 155 miliona evra u tehnološki centar u Talinu
Švedska telekomunikaciona kompanija Ericsson, izgradiće 155 miliona evra vredno pametni proizvodni i tehnološki centar nove generacije u Talinu. Centar će biti izgrađen u Ulemiste... Ericsson ulaže 155 miliona evra u tehnološki centar u Talinu

Švedska telekomunikaciona kompanija Ericsson, izgradiće 155 miliona evra vredno pametni proizvodni i tehnološki centar nove generacije u Talinu.

Centar će biti izgrađen u Ulemiste naselju u Talinu, najvećem poslovnom parku i urbanom području okrenutom budućnosti na Baltiku, a očekuje se da će biti dovršen do 2026. godine, navodi se u saopštenju za javnost, prenosi Mina.

Objekat će sadržavati laboratorije za ispitivanje organizacije, proizvodne linije, kancelarije i skladišta. Plan je konsolidovati sve Ericssonove operacije u Estoniji u jedinstveni, vrhunski pametni centar od 50.000 kvadratnih metara koje se sastoji od ispitnih laboratorija, skladišta, proizvodnih linija i kancelarija.

Koristiće se za zajednički razvoj staničnih ekosistema i proizvodnih tehnika uglavnom s kupcima i partnerima u Evropi, ali s globalnim uticajem na industrijalizaciju za masovnu proizvodnju, prenose Nezavisne novine.

Uspostavom ovog evropskog centra Ericsson će omogućiti simbiotski odnos između svog uspostavljenog istraživanja i razvoja u Švedskoj i proizvodnje, gde se inovacija proizvoda proteže u proizvodnju i obrnuto.

  • HANA

    9.7.2023 #1 Author

    Svaka čast.
    Ne odustaju i poprilično se bore za
    već jako tržište

    Odgovori

  • SHALIMAR

    9.7.2023 #2 Author

    Naravno,gde ce ljudi raditi za male pare a oni dobiti sve olaksice od drzave…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...