FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 1,38 MILIJARDI DINARA Najviše zahteva podneli subjekti koji se bave turizmom i ugostiteljstvom

NovacSrbijaVesti

29.12.2020 16:08 Autor: Ljiljana Begović 0

FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 1,38 MILIJARDI DINARA Najviše zahteva podneli subjekti koji se bave turizmom i ugostiteljstvom FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 1,38 MILIJARDI DINARA Najviše zahteva podneli subjekti koji se bave turizmom i ugostiteljstvom
Fond za razvoj Srbije odobrio je 219 kredita u ukupnom iznosu od 1,38 milijardi dinara, objavljeno je na službenoj internet stranici. Upravni odbor fonda... FOND ZA RAZVOJ ODOBRIO 1,38 MILIJARDI DINARA Najviše zahteva podneli subjekti koji se bave turizmom i ugostiteljstvom

Fond za razvoj Srbije odobrio je 219 kredita u ukupnom iznosu od 1,38 milijardi dinara, objavljeno je na službenoj internet stranici.

Upravni odbor fonda na sednici održanoj 25. decembra na ime 75 kredita podrške likvidnosti u uslovima pandemije Covid-19 odobrio je ukupno 553,7 miliona dinara.

Kreditna podrška za likvidnost u ukupnom iznosu od 465,4 miliona dinara stiže po zahtevima 107 privrednih subjekata koji se bave turizmom, ugostiteljstvom i putničkim saobraćajem.

Samsung Galaxy telefon
Foto: Unsplash

Po programu podsticanja razvoja preduzetništva odobreno je 20 zahteva u iznosu od 317,8 miliona dinara kredita i 73,8 miliona dinara bespovratnog novca.

Ukupno 19,4 miliona dinara odobreno je i po dva kreditna zahteva za investicije, kao i 15 startap kreditnih zahteva u iznosu od 30,3 miliona dinara kredita i 13,1 milion dinara bespovratnog novca.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...