(FOTO) SRPSKI TURISTI SU UVEK BILI VAŽNI GOSTI NA CRNOGORSKOM PRIMORJU Turistička organizacija Budve se nada ukidanju testova za prelazak granice

BiznisRegionSrbijaTurizamVesti

21.8.2020 15:07 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

(FOTO) SRPSKI TURISTI SU UVEK BILI VAŽNI GOSTI NA CRNOGORSKOM PRIMORJU Turistička organizacija Budve se nada ukidanju testova za prelazak granice (FOTO) SRPSKI TURISTI SU UVEK BILI VAŽNI GOSTI NA CRNOGORSKOM PRIMORJU Turistička organizacija Budve se nada ukidanju testova za prelazak granice
Turistička organizacija Budve se nada da će narednih dana biti ukinut uslov da državljani Srbije imaju PCR ili Elisa test prilikom ulaska u Crnu... (FOTO) SRPSKI TURISTI SU UVEK BILI VAŽNI GOSTI NA CRNOGORSKOM PRIMORJU Turistička organizacija Budve se nada ukidanju testova za prelazak granice

Turistička organizacija Budve se nada da će narednih dana biti ukinut uslov da državljani Srbije imaju PCR ili Elisa test prilikom ulaska u Crnu Goru, saopštila je ta organizacija.

Foto: TO Budva

Kako se navodi, srpski turisti su uvek bili važni gosti na crnogorskom primorju, pre svega na osnovu kulturološke bliskosti, sličnosti u mentalitetu i emotivnoj povezanosti.

Dodaje se da su cene iste kao i prošle godine, a na pojedinim plažama korišćenje plažnog mobilijara je besplatno.

Foto: TO Budva

Cene u privatnom i hotelskom smeštaju su pristupčnije nego ikad, deca do 10 odnosno 12 godina uglavnom borave besplatno, a u ponudi su i dodatne povoljnosti, popusti i akcije. Primera radi, četvoročlana porodica u hotelu na samoj obali mora, sa uključenim polupansionom, na period od sedam noći, može letovati za nepunih 500 evra, navodi se u saopštenju.

Kada su u pitanju mere koje su na snazi u Budvi, na otvorenom i zatvorenom je obavezno nošenje maski i distanca od dva metra, dok su na plažama ove mere ublažene.

Foto: TO Budva

U slučaju da se neko od turista zarazi tokom boravka u Crnoj Gori i ukoliko pak dođe do hospitalizacije, svi troškovi su na račun države Crne Gore.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...