Napravio revoluciju u digitalnom oglašavanju

Gaston Taratuta iz Argentine proglašen za svetskog preduzetnika godine u izboru EY

PreduzetnikSvetVesti

10.6.2022 12:37 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Gaston Taratuta iz Argentine proglašen za svetskog preduzetnika godine u izboru EY Gaston Taratuta iz Argentine proglašen za svetskog preduzetnika godine u izboru EY
Osnivač i izvršni direktor kompanije Aleph iz Argentine Gaston Taratuta proglašen je u Monte Karlu za svetskog preduzetnika godine u izboru revizorsko-konsultanske kompanije EY... Gaston Taratuta iz Argentine proglašen za svetskog preduzetnika godine u izboru EY

Osnivač i izvršni direktor kompanije Aleph iz Argentine Gaston Taratuta proglašen je u Monte Karlu za svetskog preduzetnika godine u izboru revizorsko-konsultanske kompanije EY (Ernst & Young).

Za najprestižnije priznanje u preduzetništvu ove godine takmičilo se 50 nacionalnih pobednika i nosilaca priznanja EY Preduzetnik godine iz 41 zemlje.

Gaston Taratuta napravio je revoluciju u digitalnom oglašavanju kreiranjem globalne platforme za kompanije na tržištima koja su u razvoju, a njegova kompanija prisutna je na 90 tržišta na četiri kontinenta, navela je kompanija EY u saopštenju, prenosi Beta.

Srbiju je izboru za EY Preduzetnika godine predstavljala direktorka kompanije Iceberg Salat Centar Jelena Popović Bujić.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...