nabavka vredna 66.000 evra

Grad Beograd kupuje više od milion maski za lice 

SrbijaVesti

21.7.2022 11:31 Autor: Redakcija Biznis.rs 10

Grad Beograd kupuje više od milion maski za lice  Grad Beograd kupuje više od milion maski za lice 
Grad Beograd planira kupovinu više od milion komada zaštitnih maski za lice i za ovu nabavku je izdvojio 7,7 miliona dinara (oko 66.000 evra).... Grad Beograd kupuje više od milion maski za lice 

Grad Beograd planira kupovinu više od milion komada zaštitnih maski za lice i za ovu nabavku je izdvojio 7,7 miliona dinara (oko 66.000 evra).

Sekretarijat za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa gradjanima oglasio je javnu nabavku milion komada jednokratnih zaštitnih maski i 100.000 maski za lice KN 95 bez filtera, piše Beta pozivajući se na Novu ekonomiju.

Prodavac koji dobije posao obavezuje se da maske isporuči u roku od maksimalno 20 dana od zaključenja ugovora. Nabavka je podeljena u dve partije, a prva se, kako piše u specifikaciji, odnosi na milion komada svetloplavih jednokratnih zaštitnih maski za lice sa tri sloja zaštite od aerosola.

Takođe, te maske treba da budu u pakovanjima koja sadrže maksimum deset komada.

Grad planira i kupovinu 100.000 zaštitnih maski za lice KN 95 bez filtera, od čega 50.000 treba da bude bele boje, a 50.000 crne, vidi se u specifikaciji za drugu partiju.

One moraju da imaju minimalno pet zaštitnih slojeva, sa stepenom filtracije od minimum 95 odsto, a svaka maska mora da bude pojedinačno upakovana u kesicu.

Od privrednog subjekta se traži, kako piše, da je tokom perioda od najviše tri poslednje godine izvršio minimum tri isporuke predmetnih dobara. Rok za podnošenje ponuda je do 1. avgusta.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...