IMENOVAN NOVI GENERALNI DIREKTOR TELEKOM SRBIJA Vladimir Lučić nasledio Predraga Ćulibrka

Firme u fokusuSrbijaU fokusuVesti

16.12.2020 13:28 Autor: Julijana Vincan

IMENOVAN NOVI GENERALNI DIREKTOR TELEKOM SRBIJA Vladimir Lučić nasledio Predraga Ćulibrka IMENOVAN NOVI GENERALNI DIREKTOR TELEKOM SRBIJA Vladimir Lučić nasledio Predraga Ćulibrka
Nadzorni odbor kompanije Telekom Srbija imenovao je Vladimira Lučića za generalnog direktora te kompanije, potvrđeno je zvanično u tom preduzeću. U biografiji Vladimira Lučića,... IMENOVAN NOVI GENERALNI DIREKTOR TELEKOM SRBIJA Vladimir Lučić nasledio Predraga Ćulibrka

Nadzorni odbor kompanije Telekom Srbija imenovao je Vladimira Lučića za generalnog direktora te kompanije, potvrđeno je zvanično u tom preduzeću.

U biografiji Vladimira Lučića, rođenog u Šapcu 1971. godine, piše da je završio Elektrotehnički fakultet u Beogradu i MBA studije po programu Univerziteta institut Kurt Bosch iz Švajcarske.

Vladimir Lučić
Foto: Telekom Srbija

Dodaje se da je deo tima Telekoma Srbija od osnivanja kompanije 1997. godine, sa manjim prekidima u periodu kada je radio i profesionalno se usavršavao u Švedskoj i Nemačkoj.

„U Telekomu Srbija, Lučić je, između ostalog, obavljao važne poslove na mestu direktora Mobilne telefonije Srbije od 2003. godine i direktora Direkcije za komercijalne poslove od 2008. godine. Na mesto generalnog direktora Telekoma Srbija dolazi sa pozicije izvršnog direktora M:tel Crna Gora i pozicije koordinatora za internet i multimediju Telekom Srbija grupe“, ističe se u saopštenju.

Predrag Ćulibrk, bivši generalni dikrektor, Telekom Srbija
Foto: Tanjug

Lučić je na mestu generalnog direktora, kako je navedeno, nasledio Predraga Ćulibrka, koji je tu funkciju obavljao duže od osam godina.

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.