ubrzanje tehnološke transformacije banke

Indijski Infosis sklapa ugovor od 454 miliona dolara sa Danske Bank

BankeBiznisVesti

26.6.2023 14:16 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Indijski Infosis sklapa ugovor od 454 miliona dolara sa Danske Bank Indijski Infosis sklapa ugovor od 454 miliona dolara sa Danske Bank
Druga po veličini indijska kompanija za IT usluge Infosis saopštila je da je sklopila ugovor sa Danske Bank, sa sedištem u Danskoj, za ubrzanje... Indijski Infosis sklapa ugovor od 454 miliona dolara sa Danske Bank

Druga po veličini indijska kompanija za IT usluge Infosis saopštila je da je sklopila ugovor sa Danske Bank, sa sedištem u Danskoj, za ubrzanje digitalne transformacije zajmodavca.

Ugovor je procenjen na 454 miliona dolara na pet godina sa mogućnošću da se produži za još jednu dodatnu godinu, najviše do tri puta, navodi Infosis u saopštenju, prenosi Reuters.

„Posao je podržan značajnim ulaganjima u digitalizaciju i tehnologiju, uključujući planove za dalji razvoj naših digitalnih rešenja koja su okrenuta klijentima i modernizaciju naše tehnološke infrastrukture kako bi se omogućilo još bolje korisničko iskustvo i podstakla operativna efikasnost“, rekao je Frans Volders, glavni operativni direktor Danske Bank.

Zajmodavac pruža bankarske usluge pojedincima i preduzećima, kao i velikim korporacijama i institucijama.

Partnerstvo uključuje ubrzanje tehnološke transformacije banke. IT gigant će takođe preuzeti IT centar Danske Banke u Indiji, gde je zaposleno više od 1.400 radnika.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...