Srpski biznis hab moći će da koriste i firme iz Severne Makedonije i Albanije

Inicijativa Otvorenog Balkana na svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai

ManifestacijeSrbijaSvetU fokusuVesti

7.10.2021 09:51 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Inicijativa Otvorenog Balkana na svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai Inicijativa Otvorenog Balkana na svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai
Pored kompanija iz Srbije, prostor Srpskog biznis haba moći će da koriste i firme iz Severne Makedonije i Albanije sa prostora inicijative Otvoreni Balkan... Inicijativa Otvorenog Balkana na svetskoj izložbi Expo 2020 Dubai

Pored kompanija iz Srbije, prostor Srpskog biznis haba moći će da koriste i firme iz Severne Makedonije i Albanije sa prostora inicijative Otvoreni Balkan (Open Balkan), navodi se u saopštenju Privredne komore Srbije (PKS).

Predsednik PKS Marko Čadež pozvao je sve kompanije Severne Makedonije i Albanije da se jave Komori i iskoriste ovu priliku da se predstave svetu.

Pozvane kompanije će u narednih šest meseci moći da koriste biznis hab PKS kao svoj. Tako će dobiti priliku da se na izložbi Expo 2020 Dubai povežu sa drugim kompanijama i sklope nove poslove“, izjavio je Čadež.

Srpski biznis hab otvoren je prošlog vikenda i njegov prostor i infrastrukturu već koriste prve kompanije iz Srbije koje su se predstavile na Expo 2020 Dubai. Tokom narednih meseci u ovom prostoru biće organizovane prezentacije kompanija i poslovni sastanci srpskih firmi sa potencijalnim partnerima.

Expo 2020 Dubai je najveća svetska izložba i trajaće do kraja marta 2022. godine. Kako se navodi u saopštenju, na izložbi će svoje proizvode i usluge predstaviti više od 1.000 kompanija iz Srbije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...