INVESTICIJA U NOVI SIMBOL BEOGRADA VREDNA 73 MILIONA EVRA Skyline kula imaće 31 sprat ukupne visine 132 metra

InvesticijeNovacSrbijaVesti

8.12.2020 13:31 Autor: Ljiljana Begović 1

INVESTICIJA U NOVI SIMBOL BEOGRADA VREDNA 73 MILIONA EVRA Skyline kula imaće 31 sprat ukupne visine 132 metra INVESTICIJA U NOVI SIMBOL BEOGRADA VREDNA 73 MILIONA EVRA Skyline kula imaće 31 sprat ukupne visine 132 metra
Izgradnja poslovne kule Skyline Omnia, koja će se nalaziti u okviru stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade u Ulici kneza Miloša, počela je u novembru, a... INVESTICIJA U NOVI SIMBOL BEOGRADA VREDNA 73 MILIONA EVRA Skyline kula imaće 31 sprat ukupne visine 132 metra

Izgradnja poslovne kule Skyline Omnia, koja će se nalaziti u okviru stambeno-poslovnog kompleksa Skyline Belgrade u Ulici kneza Miloša, počela je u novembru, a vrednost te investicije je 73 miliona evra.

Skyline Omnia će imati 31 sprat, biće visoka 132 metra, a prostiraće se na skoro 40.000 metara kvadratnih. Projektom je predviđeno čak 11 brzih liftova za zaposlene i posetioce.

Postojaće mogućnost da svaki sprat bude podeljen prema zahtevima i potrebama zakupaca za različite delatnosti, a površine prostora za izdavanje biće od 250 metara kvadratnih do 920 metara kvadratnih po spratu.

Foto:belgradeskyline.rs

U okviru poslovne kule nalaziće se i podzemna garaža sa 479 parking mesta. Prizemlje je predviđeno za maloprodajne lokale, a svaki peti sprat imaće terasu.

Iz kompanije „AFI Europe Serbia“, koja je investitor projekta, ističu da je ova funkcionalna biznis-kula investicija vredna 73 miliona evra, kao i da se nadaju da će objekat postati jedan od simbola Beograda.

Ekskluzivni zastupnik za izdavanje je CBS International, vodeća konsultantska kuća za nekretnine u Srbiji, koja je deo Cushman & Wakefield grupe.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...