Istovremeno se održava i sajam mašina i alata za drvnu industriju

Jubilarni 60. Međunarodni sajam nameštaja od 1. oktobra u Beogradu

SrbijaVesti

28.9.2024 15:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Jubilarni 60. Međunarodni sajam nameštaja od 1. oktobra u Beogradu Jubilarni 60. Međunarodni sajam nameštaja od 1. oktobra u Beogradu
Na Beogradskom sajmu od 1. do 6. oktobra biće održan jubilarni 60. Međunarodni sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI. Istovremeno, biće održano i 60.... Jubilarni 60. Međunarodni sajam nameštaja od 1. oktobra u Beogradu

Na Beogradskom sajmu od 1. do 6. oktobra biće održan jubilarni 60. Međunarodni sajma nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije (UFI.

Istovremeno, biće održano i 60. izdanje Međunarodnog sajma mašina i alata za drvnu industriju (UFI), koji će dan kraće trajati u hali 5 Beogradskog sajma (1. do 5. oktobar), navodi se u saopštenju na sajtu Beogradskog sajma.

Sajam nameštaja predstaviće preko 100 izlagača iz zemlje i inostranstva, a brendovi dolaze iz Švedske, Nemačke, Italije, Poljske, Slovenije, kao i iz regiona, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije…

Među renomiranim kompanijama koje će se predstaviti su Ikea, Drvoteks, Melani Sofa, Forest, Simpo, Rota solutions, dok hala 3 ostaje prepoznatljiva po dizajn konceptu i predstaviće kompanije Casa Familia, Rast, Garda, Mebel Jumis Design, Sofa Sofa, Mod Project, Mobello, Furnix…

Prvi put na sajmu učestvuju kompanije Dal-Masiv Doel iz Severne Makedonije, kao i Meda furniture i Wood Decor iz Srbije.

Izlagači iz zemlje i inostranstva, među kojima su vodeći proizvođači nameštaja, dizajneri, distributeri, trgovci i drugi profesionalci, predstavljaju širok asortiman nameštaja za različite namene – od stambenih prostora do kancelarija, uključujući baštenski, dečji, kuhinjski nameštaj, spavaće sobe, kupatila i garniture, istaknuto je u saopštenju.

Posetioci sajma i ove godine imaće priliku da sagledaju sveobuhvatan pregled najnovijih trendova u ovoj dinamičnoj industriji, upoznaju različite stilove, od modernog i minimalističkog do klasičnog i rustičnog nameštaja. Uz to, sajam nudi i raznovrsne elemente enterijera kao što su rasveta, tepisi, zavese, dekorativni predmeti i drugi dodaci koji kompletiraju izgled prostora.

  • MISKO

    28.9.2024 #1 Author

    Ovaj sajam je odlična prilika za proizvođače, dizajnere i kupce da se povežu i razmene ideje

    Odgovori

  • SHALIMAR

    28.9.2024 #2 Author

    Jedan od posecenijih sajmova..

    Odgovori

  • Grocka

    29.9.2024 #3 Author

    Lepo za obici

    Odgovori

  • BLIZANAC

    29.9.2024 #4 Author

    Bice lepo otići u kupiti nešto lepo od nameštaja

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.