Vrednost projekta sedam miliona evra

Kikinda dobija novi ritejl park na 5.000 kvadratnih metara

SrbijaVesti

9.4.2024 08:53 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Kikinda dobija novi ritejl park na 5.000 kvadratnih metara Kikinda dobija novi ritejl park na 5.000 kvadratnih metara
Kompanija RC Europe u Kikindi gradi novi ritejl park. Objekat će se prostirati na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara, imaće 100 parking mesta... Kikinda dobija novi ritejl park na 5.000 kvadratnih metara

Kompanija RC Europe u Kikindi gradi novi ritejl park. Objekat će se prostirati na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara, imaće 100 parking mesta i 14 maloprodajnih objekata.

Radi se o investiciji vrednoj sedam miliona evra, saopšteno je iz lokalne samouprave.

Iako je rok za završetak radova početak novembra, izvođači se nadaju da će posao biti završen i pre roka, ukoliko to vremenski uslovi budu dozvoljavali, piše eKapija.

“Izgradnjom ritejl parka na uglu ulica Mihajla Pupina i Jovana Jovanovića Zmaja promeniće se izgled tog dela grada, a biće to prilika i da se zaposli veliki broj naših sugrađana. Dobićemo još jedan uređeni deo grada i dodatne sadržaje, a stotinak naših sugrađana imaće priliku da se tu zaposli. Investitori i izvođači su nas uverili da sve ide planiranim tokom i dinamikom i da ćemo na jesen imati završen ritejl park, na zadovoljstvo svih sugrađana, ali i gostiju našeg grada”, rekao je gradonačelnik Kikinde, Nikola Lukač.

Sredinom prošle godine potpisan je ugovor o prodaji zemljišta za izgradnju prvog ritejl parka u ovom gradu.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...