Dodeljene Hot Spot eCommerce nagrade

Ko je šampion internet trgovine?

BiznisBolji posaoMoja firmaPoslovanjeSrbijaVesti

17.12.2021 09:27 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Ko je šampion internet trgovine? Ko je šampion internet trgovine?
Prva manifestacija pod nazivom Hot Spot eCommerce Awards, u organizaciji eCommerce asocijacije Srbije, uspešno je završena. Izuzetno interesovanje kompanija koje se bave digitalnim poslovanjem... Ko je šampion internet trgovine?

Prva manifestacija pod nazivom Hot Spot eCommerce Awards, u organizaciji eCommerce asocijacije Srbije, uspešno je završena. Izuzetno interesovanje kompanija koje se bave digitalnim poslovanjem ukazuje na to da će dodela nagrada postati tradicija.

U odabiru pobednika su, pored ekspertskog žirija, učestvovali i potrošači. Glavnu nagradu eCommerce Champion dobila je kompanija koja je osvojila ubedljivo najveći broj glasova od svih nominovanih, a to je ove godine kompanija Wolt.

Od samog početka, Hot Spot eCommerce nagrade privukle su ogromnu pažnju uticajnih igrača iz sveta internet trgovine – i to ne bez razloga. Sva očekivanja opravdana su spektakularnom ceremonijom proglašenja pobednika koja je održana 15. decembra.

eCommerce Asocijacija Srbije organizovala je manifestaciju kako bi najistrajnijim i najboljim kompanijama dodelila nagrade koje su zaslužile svojim vrednim i napornim radom. Rezultat je – čak 83 prijavljene kompanije i više od 200 nominacija za nagrade.

Pobednike su birali građani, potrošači, kao i stručni žiri koji je činilo sedam eminentnih članova. Na adresu Asocijacije je u periodu od 1. do 9. decembra stiglo više od 10.000 glasova, što pokazuje da kupci, kada imaju odgovarajuću platformu, žele da se zahvale i tako pomognu kompanijama u čiji dalji razvoj veruju.

Pravna lica su se prijavljivala za nominacije u tri kategorije, i to – eComm Branch, eComm Excellence i eComm Champs.

Takmičenje je do samog kraja bilo neizvesno, do te mere da su u određenim situacijama decimale odlučile pobednika.

Na gala proslavi je dodeljena 21 nagrada od strane organizatora, kao i 10 sponzorskih nagrada.

Iz Asocijacije su poručili da je ovogodišnja manifestacija veliki uspeh i da je učinjen veoma važan korak ka opštoj digitalizaciji društva. Oni smatraju da će Hot Spot Awards betonirati put ka bezbednijoj internet trgovini i regulisanju, podsticanju i edukaciji potrošača i trgovinskog sektora.

„Cilj nam je da mapiramo tržište i podignemo standarde e-commerce industrije u Srbiji, radi asimilacije u svetske e-commerce tokove“, dodali su iz Asocijacije.

Tagovi
BIZNIS

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...