Treća godišnja konferencija Ambipak magazina uz podršku PKS

Konferencija „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“ u Beogradu 4. oktobra

SrbijaVesti

19.9.2023 16:06 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Konferencija „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“ u Beogradu 4. oktobra Konferencija „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“ u Beogradu 4. oktobra
Treća po redu konferencija o ambalaži, u organizaciji portala Ambipak magazin, biće održana u Beogradu 4. oktobra, u Privrednoj komori Srbije. Institucionalnu podršku skupu... Konferencija „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“ u Beogradu 4. oktobra

Treća po redu konferencija o ambalaži, u organizaciji portala Ambipak magazin, biće održana u Beogradu 4. oktobra, u Privrednoj komori Srbije. Institucionalnu podršku skupu pružili su Privredna komora Srbije – Udruženje za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala i Centar za cirkularnu ekonomiju PKS.

Konferenciju će otvoriti Sandra Dokić, državna sekretarka Ministarstva zaštite životne sredine i Mirjana Balog Kormanjoš, viša savetnica Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala PKS.

Očuvanje životne sredine igra ključnu ulogu u savremenom poslovanju, a konferencija „Ambalaža 5.0 – Inspiracija. INOVACIJA. Održivost“ posvetiće posebnu pažnju održivim praksama u industriji proizvodnje i upotrebe ambalaže. Govornici će razgovarati o recikliranju, smanjenju otpada i upotrebi održivih materijala u proizvodnji ambalaže, istaknuto je u saopštenju.

Ambipak

S obzirom na brzi razvoj tehnologije, industrija ambalaže se neprestano menja. Konferencija će istražiti inovativni potencijal i budućnost ambalaže u svetu koji je brzo menja i pred civilizaciju stavlja sve veću odgovornost za očuvanje životne sredine. Učesnici će od najpoznatijih svetskih i domaćih ambalažnih kompanija dobiti uvid u ono što se može očekivati u narednim godinama i kako se pripremiti za te promene.

Među prisutnima na konferenciji biće visoki predstavnici vodećih kompanija iz oblasti ambalaže, kao i ugledni stručnjaci iz relevantnih oblasti, što će biti odlična prilika za razmenu ideja, jačanje postojećih i stvaranje novih poslovnih veza, navodi se u saopštenju.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...