KORONA VIRUS U BELOJ KUĆI Tramp najavio svakodnevno testiranje osoblja

SvetVesti

8.5.2020 11:06 Autor: Vladimir Jokanović 2

KORONA VIRUS U BELOJ KUĆI Tramp najavio svakodnevno testiranje osoblja KORONA VIRUS U BELOJ KUĆI Tramp najavio svakodnevno testiranje osoblja
Američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) najavio je u četvrtak da će svakodnevno biti testiran na korona virus, nakon što je utvrđeno da je... KORONA VIRUS U BELOJ KUĆI Tramp najavio svakodnevno testiranje osoblja

Američki predsednik Donald Tramp (Donald Trump) najavio je u četvrtak da će svakodnevno biti testiran na korona virus, nakon što je utvrđeno da je njegov vojni saradnik pozitivno testiran na Covid-19. Tramp je rekao novinarima u Beloj kući da je imao „veoma malo“ ličnih kontakata sa zaraženim oficirom, kao i potpredsednik Majk Pens (Mike Pence), ali da su obojica testirani i da su rezultati negativni.

Odgovarajući na pitanja novinara Tramp je naveo da će on, potpredsednik Pens i ostalo osoblje Bele kuće biti svakodnevno testirani. „Upravo sam imao test. Zapravo, imao sam i juče, a oba su negativna. Majk (Pens) je upravo testiran. I on je negativan“, rekao je Tramp, prenosi „USA Today“.

Američki predsednik ocenio je da testiranje nije „savršena umetnost“, kao i da će ono biti svakodnevno, umesto jednom nedeljno, kao što je bila praksa pre ovog slučaja. On je rekao da ni to nije garancija, jer postoji mogućnost da bi neko mogao negde da „zakači“ virus. CNN je prvi javio o slučaju zaraze u predsednikovom okruženju, navodeći da je reč o pripadniku mornarice koji je predsednikov pomoćnik, kao i da je Tramp bio uznemiren kada je saznao da je njegov saradnik pozitivan.

  • GocaBg

    9.5.2020 #1 Author

    Niko nije imun na ovaj virus, ipak treba biti uvek na oprezu

    Odgovori

  • Maja

    9.5.2020 #2 Author

    Ko bi reko da ce korona i Belu kocu da poseti

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...