iz kompanije swatch uveravaju korisnike da ne treba da brinu zbog ove pojave

Kupci reklamirali ručni sat Omega od 260 dolara, pušta plavu boju

Hi-techLifestyleLuksuzSvetVesti

1.4.2022 18:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Kupci reklamirali ručni sat Omega od 260 dolara, pušta plavu boju Kupci reklamirali ručni sat Omega od 260 dolara, pušta plavu boju
Nekoliko dana nakon što je kompanija Swatch Group AG izazvala ludilo među potrošačima, lansiranjem jeftine verzije svog Omega-brendiranog sata za samo 260 dolara, neki... Kupci reklamirali ručni sat Omega od 260 dolara, pušta plavu boju

Nekoliko dana nakon što je kompanija Swatch Group AG izazvala ludilo među potrošačima, lansiranjem jeftine verzije svog Omega-brendiranog sata za samo 260 dolara, neki korisnici su počeli da prijavljuju problem.

Naime, oni su se žalili kako sat može da ostavi tragove boje na ručnom zglobu korisnika, piše Bloomberg.

Reklamaciju na proizvod su imali kupci satova iz serije „Misija na Neptun“ iz serije MoonSwatch, u pritužbama na sajtovima društvenih medija kao što su Youtube i Reddit. Kompanija je saopštila da je boja koja curi sa sata „bezopasna“ i prijavljena iskustva korisnika su veoma retka.

Promena boje će vremenom nestati, uverili su kupce iz kompanije, i objasnili da je problem u „velikoj količini pigmenata koji se koriste za postizanje jakog rezultata u boji“, odgovorio je portparol Swatcha Bloomberg News-u.

„Pigment nije opasan za kožu, nije toksičan, tako da je ovaj efekat potpuno bezopasan za korisnika“, rekao je portparol iz Bila u Švajcarskoj, dodajući da će boja predmeta takođe ostati nepromenjena, i da je o ovom problemu obavešten menadžment proizvodnih pogona.

Potražnja za artiklom po ceni od oko 260 dolara, jeftinijom verzijom legendarnog Speedmaster Professional-a ili takozvanog ‘Moon Watch-a’ zbog toga što ga koriste američki astronauti, izazvala je pomamu kupaca u svetu prošle nedelje u prodavnicama ovog brenda od Londona do Singapura.

  • STEFAN

    1.4.2022 #1 Author

    U svaka cast zaista

    Odgovori

  • GOCA BG

    1.4.2022 #2 Author

    Zbog velike pomame se sve to i desilo,ialo se na kvantitet a ne na kvalitet…

    Odgovori

  • ZVEZDICA01

    3.4.2022 #3 Author

    Koliko para toliko muzike

    Odgovori

  • TINA

    9.4.2022 #4 Author

    Plav rucni zgob zbog sata. To stvarno nije u redu, pa da kosta I 5 puta manje

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...