stopirana izgradnja fabrike u zrenjaninu

Linglong: Povređenom radniku biće pružena podrška, u toku je istraga

SrbijaVesti

15.8.2023 17:04 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Linglong: Povređenom radniku biće pružena podrška, u toku je istraga Linglong: Povređenom radniku biće pružena podrška, u toku je istraga
Linglong International Europe objavio je u utorak da će povređenom radniku, koji je radio u krugu buduće fabrike guma te kompanije u Zrenjaninu, biti... Linglong: Povređenom radniku biće pružena podrška, u toku je istraga

Linglong International Europe objavio je u utorak da će povređenom radniku, koji je radio u krugu buduće fabrike guma te kompanije u Zrenjaninu, biti pružena podrška.

Iz Linglonga su istakli da je zdravlje i sigurnost zaposlenih u toj kompaniji, kao i zaposlenih svih partnerskih preduzeća na prvom mestu, kao i da su građevinske operacije na gradnji fabrike zaustavljene da bi se sprovela istraga nadležnih organa i svim zaposlenima omogućila ponovna bezbednosna obuka, prenosi Beta.

Kako su podsetili iz Linglonga, pre dva dana je teže povređen zaposleni radnik kompanije podizvođača China First.

Njemu je ukazana prva pomoć, posle čega je prebačen u zrenjaninski urgentni centar gde mu je utvrđena povreda ruke. U ovom trenutku, po prijavi Linglonga i China First-a, vodi se istraga nadležnih državnih organa.

Posle istrage će, po potrebi, Linglong podržati partnera China First u preduzimanju dodatnih mera kako bi se u budućnosti predupredili ovakvi nemili događaji, piše u saopštenju.

  • Jj992

    15.8.2023 #1 Author

    Sad ih je „kao“ briga, ali zapravo nikad nije…

    Odgovori

  • Jj992

    15.8.2023 #2 Author

    Ko li je koga naterao da se pozove pomoc… Bitno da jeste, ipak.Sigurno njih briga za zdravlje i bezbednost ljudi…

    Odgovori

  • SUNCE

    16.8.2023 #3 Author

    Treba svakako ispitati uzrok nesreće da se to ne bi ponovo desilo.

    Odgovori

  • MODESTY

    20.8.2023 #4 Author

    Najbitnije je da se zaposleni zastite

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...