LUFTHANSA NUDI POGODNOSTI ZA TURISTE Besplatan povratak za građane koji obole od Covid-19

EUSvetVesti

8.6.2020 12:10 Autor: Marija Jovanović 1

LUFTHANSA NUDI POGODNOSTI ZA TURISTE Besplatan povratak za građane koji obole od Covid-19 LUFTHANSA NUDI POGODNOSTI ZA TURISTE Besplatan povratak za građane koji obole od Covid-19
Nemačka nacionalna aviokompanija “Lufthansa” (Lufthanza) najavljuje da će besplatno vraćati turiste u zemlju, ukoliko to zbog virusa Covid-19, bude potrebno. Na ovaj način kompanija... LUFTHANSA NUDI POGODNOSTI ZA TURISTE Besplatan povratak za građane koji obole od Covid-19

Nemačka nacionalna aviokompanija “Lufthansa” (Lufthanza) najavljuje da će besplatno vraćati turiste u zemlju, ukoliko to zbog virusa Covid-19, bude potrebno. Na ovaj način kompanija pokušava da se bori protiv smanjene potražnje za letovima usled pandemije korona virusa.

„Uvodimo garanciju za vraćanje turista kući“, najavio je šef koncerna Karsten Špor dnevniku “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ).

„Ko bude želeo da se vrati u Nemačku, njega ćemo vratiti, bilo da zbog previsoke temperature na destinaciji ne može da uđe u zemlju, ili što tamo mora u karantin, odnosno što je u toj državi izbila epidemija virusa“, kazao je on.

Veću potražnju za letovima Špor ponovo očekuje najkasnije za jesenji školski raspust.

Inače, poslovanje aviokompanije “Lufthansa” zbog pandemije korona virusa bilo je skoro potpuno obustavljeno, te je od nemačke države ova kompanija dobila pomoć od devet milijardi evra.   

  • GocaBG

    8.6.2020 #1 Author

    Humani gest avio kompanije za njihove drzavljane…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...