LUFTHANSA OTKAZALA LINIJU FRANKFURT-ZAGREB DO MARTA 2021. GODINE Putnici mogu da lete Croatia airlines

Firme u fokusuRegionU fokusuVesti

23.8.2020 10:55 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

LUFTHANSA OTKAZALA LINIJU FRANKFURT-ZAGREB DO MARTA 2021. GODINE Putnici mogu da lete Croatia airlines LUFTHANSA OTKAZALA LINIJU FRANKFURT-ZAGREB DO MARTA 2021. GODINE Putnici mogu da lete Croatia airlines
Nemačka Lufthansa neće se skoro vratiti na zagrebački aerodrom, jer ne planira još da obnovi liniju iz Frankfurta do Zagreba. Lufthansa je dugi niz... LUFTHANSA OTKAZALA LINIJU FRANKFURT-ZAGREB DO MARTA 2021. GODINE Putnici mogu da lete Croatia airlines

Nemačka Lufthansa neće se skoro vratiti na zagrebački aerodrom, jer ne planira još da obnovi liniju iz Frankfurta do Zagreba.

Lufthansa je dugi niz godina redovni korisnik zagrebačkog aerodroma prema kom leti iz svoja dva nemačka grada, Minhena i Frankfurta. I dok je promet na liniji Minhen – Zagreb obnovljen ovog leta, to se neće dogoditi na liniji iz Frankfurta, piše Croatian Aviation.

Kompanija je obustavila promet na spomenutoj liniji u trenutku izbijanja pandemije i do danas nije pokrenuta. Prema poslednjoj objavi Lufthanse, svi letovi na ovoj liniji otkazani su do 28. marta 2021. godine.

Lufthansa je ovime u potpunosti prepustila liniju Frankfurt – Zagreb svome partneru iz Star Alliance udruženja, Croatia Airlinesu, koja na ovoj liniji leti više puta dnevno. Podsećamo, hrvatski nacionalni avioprevoznik leteo je na ovoj liniji i za vreme „lockdown“.

U letnjem redu letenja 2021. godine Lufthansa ponovno najavljuje dva dnevna leta na liniji Frankfurt – Zagreb, do tada će se moći putovati ovom kompanijom iz Zagreba samo prema Minhenu.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...