potencijal u trgovini, privredi, i u turizmu, istraživanju...

Mali i zamenik ministra industrije Irana o privrednoj saradnji dve zemlje

BiznisSrbijaVesti

13.7.2022 17:44 Autor: Redakcija Biznis.rs 5

Mali i zamenik ministra industrije Irana o privrednoj saradnji dve zemlje Mali i zamenik ministra industrije Irana o privrednoj saradnji dve zemlje
Ministar finansija Vlade Srbije Siniša Mali razgovarao je danas sa zamenikom ministra industrije, rudarstva i trgovine Irana Alirezom Pejmanpakom o ekonomskoj saradnji dve zemlje,... Mali i zamenik ministra industrije Irana o privrednoj saradnji dve zemlje

Ministar finansija Vlade Srbije Siniša Mali razgovarao je danas sa zamenikom ministra industrije, rudarstva i trgovine Irana Alirezom Pejmanpakom o ekonomskoj saradnji dve zemlje, sa naglaskom na trgovini i privredi.

Sagovornici su se saglasili da je važno da se uspostave što povoljniji uslovi za međusobnu saradnju, kako bi privrednici našli interes da rade zajedno, saopštilo je ministarstvo.

Potencijal za bližu saradnju dve zemlje je i u turizmu, istraživanju, nauci i tehnologijama.

Zamenik ministra Irana je istakao da je važna saradnja privrednika iz Srbije i Irana, te da će biti formirana radna grupa dve privredne komore i zajednički komitet za saradnju.

Naglasio je i da će oni pozvati iranske investitore da dolaze u Srbiju i dodao da su otvoreni za mogućnost zajedničkih investicija.

  • SNEZANA

    13.7.2022 #1 Author

    Iran divna,Ali nazalost zemlja u kojoj se tesko zivi

    Odgovori

  • TATJANA

    13.7.2022 #2 Author

    Bice na obostranu korist svakako

    Odgovori

  • GOCA BG

    13.7.2022 #3 Author

    Dolazi red na Iranske investitore u Srbiji…

    Odgovori

  • GAGA

    15.7.2022 #5 Author

    Svasta tu jos moz da se dogovori…

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...