Na prodaju više hotela, restorana i turističkih objekata

Mataruška i Bogutovačka banja ponuđene za 216 miliona dinara

NovacSrbijaStečajVesti

12.4.2021 20:01 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Mataruška i Bogutovačka banja ponuđene za 216 miliona dinara Mataruška i Bogutovačka banja ponuđene za 216 miliona dinara
Firma „Mataruška i Bogutovačka banja“ u stečaju, u čijem vlasništvu je više hotela, restorana i turističkih objekata u ovim banjskim mestima ponuđena je na... Mataruška i Bogutovačka banja ponuđene za 216 miliona dinara

Firma „Mataruška i Bogutovačka banja“ u stečaju, u čijem vlasništvu je više hotela, restorana i turističkih objekata u ovim banjskim mestima ponuđena je na prodaju po početnoj ceni od 216,5 miliona dinara, objavila je Agencija za licenciranje stečajnih upravnika.

Najvredniju imovinu prodajnog paketa čine hoteli Termal, Mineral i deo hotela Žiča, restorani Cvet, Kapica i Jugoslavija, vile Kozara, Triglav, Stolovi, objekti Staro i Novo Kupatilo, depandansi Mineral i Cvet.

Paket dopunjuju Zgrada Poliklinike, Stara upravna zgrada i više ostalih objekata, pokretna imovina, umetničke slike i pravo korišćenja zemljišta.

Foto: Printscreen

Javno nadmetanje za ovu firmu čiju imovinu čine objekti koji se prodaju u viđenom stanju zakazano je za 12. maj, a održava se prvi put.

„Mataruška i Bogutovačka banja“ je firma koja je u stečaju od 2016. godine, a rešenje o bankrotstvu doneto je 2017. godine.

Poslovni prihodi (RSD):
3.578.000,00 (2019.)
Broj zaposlenih:
0,00 (2019.)

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...