MILOŠ BIKOVIĆ NAJPOPULARNIJI GLUMAC U RUSIJI Ulogom Griške pobrao sve simpatije

KulturaLifestyleSvetVesti

21.12.2020 14:21 Autor: Julijana Vincan 1

MILOŠ BIKOVIĆ NAJPOPULARNIJI GLUMAC U RUSIJI Ulogom Griške pobrao sve simpatije MILOŠ BIKOVIĆ NAJPOPULARNIJI GLUMAC U RUSIJI Ulogom Griške pobrao sve simpatije
Miloš Biković izabran je za najpopularnijeg glumca u 2020. godini u Rusiji, prema rangiranju sajta kino.mail.ru. On se prvi put našao na listi ovog... MILOŠ BIKOVIĆ NAJPOPULARNIJI GLUMAC U RUSIJI Ulogom Griške pobrao sve simpatije

Miloš Biković izabran je za najpopularnijeg glumca u 2020. godini u Rusiji, prema rangiranju sajta kino.mail.ru. On se prvi put našao na listi ovog ruskog portala, dok je u obrazloženju istaknut njegov lagani balkanski akcenat.

Kako je navedeno, srca mnogih Ruskinja kucala su za njim, ali je konačno uspeo da ih istopi tek kada je postao Griška, aludirajući na njegovu ulogu u filmu „Sluga“.

Glumac Miloš Biković
Foto: kino.mail.ru

Taj film je 3. februara ove godine premašio 3,44 milijarde rubalja na blagajnama bioskopa i tako postao najgledaniji film u celoj istoriji ruske kinematografije. Ruski sajt ističe da je naš glumac inteligentan i stasit.

Podsetimo, film „Južni vetar“, u kojem je Biković glumio, nedavno je proglašen za najgledanije srpsko ostvarenje u poslednjoj deceniji, o čemu možete pročitati nešto više na ovom linku.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...