NAJGORI DAN ZA SRBIJU Obolelo 115, umrlo sedam ljudi

IzdvajamoSrbijaVesti

31.3.2020 15:08 Autor: Redakcija Biznis.rs

NAJGORI DAN ZA SRBIJU Obolelo 115, umrlo sedam ljudi NAJGORI DAN ZA SRBIJU Obolelo 115, umrlo sedam ljudi
U Srbiji je do 15 časova u utorak 31. marta registrovano ukupno 900 obolelih od korona virusa, a umrlo je sedam ljudi. Broj obolelih... NAJGORI DAN ZA SRBIJU Obolelo 115, umrlo sedam ljudi

U Srbiji je do 15 časova u utorak 31. marta registrovano ukupno 900 obolelih od korona virusa, a umrlo je sedam ljudi. Broj obolelih je povećan za 115 u odnosu na pondeljak, dok ukupan broj umrlih iznosi 23 ljudi, saopšteno je na redovnoj konferenciji za novinare u Palati Srbija.

Od poslednjeg izveštaja do 15 časova testirani su uzorci 477 osoba od kojih je 115 pozitivno i 362 negativno na novi korona virus. U nacionalnoj laboratoriji Instituta Torlak testirano je do sada ukupno 3.561 osoba.

Direktor Infektivne klinike KCS-a Goran Stevanović rekao je na konferenciji za novinare da brine da ovo neće biti najgori dan i da se očekuju još gori dani u budućnosti. Olako smo shvatili opasnost od ove bolesti, upozorio je Stevanović i dodao da strahuje od italijanskog scenarija ako se ne promeni ponašanje građana.

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.