NAJPROMETNIJI AERODROM U EVROPI TOKOM PANDEMIJE Najbolje poslovanje zabeleženo u Istanbulu

BiznisFirme u fokusuSvetTurizamU fokusuVesti

7.12.2020 10:48 Autor: Julijana Vincan

NAJPROMETNIJI AERODROM U EVROPI TOKOM PANDEMIJE Najbolje poslovanje zabeleženo u Istanbulu NAJPROMETNIJI AERODROM U EVROPI TOKOM PANDEMIJE Najbolje poslovanje zabeleženo u Istanbulu
Aerodrom Istanbul zabeležio je od 28. novembra do 4. decembra najviše letova u Evropi, pokazuju podaci Evropske organizacije za bezbednost vazdušnog saobraćaja. Na ovom... NAJPROMETNIJI AERODROM U EVROPI TOKOM PANDEMIJE Najbolje poslovanje zabeleženo u Istanbulu

Aerodrom Istanbul zabeležio je od 28. novembra do 4. decembra najviše letova u Evropi, pokazuju podaci Evropske organizacije za bezbednost vazdušnog saobraćaja.

Na ovom aerodromu, 1. decembra su obavljena 423 leta, 2. decembra 498, a narednog dana 483, i potom 570 letova. Istanbulski aerodrom tako je imao veći promet od onih u Amsterdamu, Frankfurtu, Londonu i Parizu.

Avion sleće na pistu na aerodromu
Foto: Pixabay.com

Aerodrom Istanbul svečano je otvoren u oktobru 2018. godine i spada u red najvećih na svetu, a u avgustu ove godine prvi je dobio međunarodni sertifikat o zdravstvenoj akreditaciji, prenosi Tanjug pisanje agencije Anadolu.

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.