NAJVEĆA BAZA POSLOVNIH PODATAKA OTVORENA ZA SVE POSETIOCE, CompanyWall business omogućava besplatan uvid u svoje finansijske analize

BiznisBolji posaoFirme u fokusuMoja firmaPoslovanjePreduzetnikSrbijaU fokusuVesti

7.12.2020 09:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

NAJVEĆA BAZA POSLOVNIH PODATAKA OTVORENA ZA SVE POSETIOCE, CompanyWall business omogućava besplatan uvid u svoje finansijske analize NAJVEĆA BAZA POSLOVNIH PODATAKA OTVORENA ZA SVE POSETIOCE, CompanyWall business omogućava besplatan uvid u svoje finansijske analize
Pandemija korona virusa ozbiljno je ugrozila ekonomiju na svetskom nivou. Celokupna privreda na trenutak je zaustavljena i mnoge kompanije sada pokušavaju da se vrate... NAJVEĆA BAZA POSLOVNIH PODATAKA OTVORENA ZA SVE POSETIOCE, CompanyWall business omogućava besplatan uvid u svoje finansijske analize

Pandemija korona virusa ozbiljno je ugrozila ekonomiju na svetskom nivou. Celokupna privreda na trenutak je zaustavljena i mnoge kompanije sada pokušavaju da se vrate u normalne tokove poslovanja. Neke od njih prestaju sa radom, dok su druge prinuđene da smanje broj radnih mesta, planirane investicije i nova zapošljavanja.

Za mnoge firme, ali i one koji u ovim teškim vremenima žele da započnu sopstveni biznis, trenutno je najvažnije da odmere i promišljeno planiraju svaki svoj korak. Zbog celokupne situacije izazvane pandemijom korona virusa, renomirana bonitetna kuća CompanyWall u narednom periodu omogućiće besplatan uvid u kompletnu bazu svojih podataka za sve posetioce. Na taj način, sve kompanije, preduzetnici ili oni koji žele da započnu novi posao, moći će na jednom mestu da se informišu i dobiju sve neophodne, relevantne podatke.

Foto: CompanyWall

Svi oni koji pristupe portalu CompanyWall business imaće uvid u najnovije finansijske analize svih privrednih subjekata sa kojima posluju ili potencijalno žele da ostvare kontakt i saradnju. Besplatnim uvidom u najveću bazu poslovnih podataka u Srbiji, svi zaniteresovani moći će da na jednostavan i pregledan način, dođu do tačnih i proverenih informacija o kreditnom rejtingu, poslovnom okruženju i stabilnosti različitih kompanija. Bez dodatne doplate svima će biti dostupan spisak svih aktuelnih prodaja putem javnog nadmetanja, aktivnih postupaka stečajeva i likvidacije, otvorenih sudskih postupaka i drugih obaveštenja koja su neophodna za sigurno i bezbedno poslovanje. Na osnovu ovih informacija svi zainteresovani moći će lakše da naprave kategorizaciju i procene potencijalne partnere.

Podaci na portalu CompanyWall ažuriraju se svakodnevno zato pružaju realan pregled i kompletnu finansijsku sliku svih preduzeća, pa se mnogi privredni subjekti, firme, ali i državne institucije oslanjaju na njihove podatke, bonitetne ocene i sertifikaciju. Kako bi pomogla privrednicima u Srbiji, ova bonitetna kuća, koja posluje na različitim evropskim tržištima, odlučila je da otvori svoja vrata i za sve one koji nisu njeni pretplatnici.

Finansijske analize po ugledu na svetske agencije

Kao lider u umrežavanju i uspostavljanju poslovnih veza između domaćih i stranih kompanija, CompanyWall business već sedam godina pomaže poslovnim subjektima u Srbiji da unaprede poslovanje pronalaženjem i povezivanjem klijenata. Analizom finansijskih podataka, uz pomoć pravovremenih i preciznih informacija, omogućava firmama da održe korak sa aktuelnim lokalnim i globalnim događajima.

Brzo donošenje odluka neophodno je u savremenom poslovanju, zato CompanyWall business razvrstava potencijalne saradnike i konkurente u različite bonitetne razrede i na taj način pruža preciznu klasifikaciju koja jasno razdvaja pouzdane od nepouzdanih partnera.

Sertfikat bonitetne izvrsnosti naše kompanije, validno je uverenje koje se dodeljuje firmama koje zadovoljavaju stroge ekonomske i finansijske kriterijume. Bonitetna ocena, koju izračunavamo na osnovu jasne metodologije i analize finansijskog izveštaja, zapravo je pisano svedočanstvo o poziciji na tržištu. Evaluaciju boniteta radi tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka koji su dostupni zahvaljujući saradnji koju CompanyWall business godinama ima sa Agencijom za privredne registre (APR)“, navodi se u saopštenju ove kompanije.

Kako objašnjavaju, zbog celokupne situacije izazvane pandemijom korona virusa odlučili su da u narednom periodu omoguće besplatan uvid u kompletnu bazu svojih podataka za sve posetioce.

„Na ovaj način želimo da pomognemo svim privrednim subjektima čije je poslovanje zbog posledica pandemije korona virusa ugroženo, kao i onima koji u ovom nezgodnom trenutku pokušavaju da pokrenu sopstveni biznis“, navode u CompanyWall business.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...