Obrazovni program namenjen poznavaocima programskog jezika C++

Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“

Hi-techLifestyleSrbijaVesti

2.11.2021 18:23 Autor: Redakcija Biznis.rs

Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“ Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“
Nordeus fondacija pokreće novi online besplatni obrazovni program po imenu „Game Dev Bootcamp“ za sve mlade ljude u Srbiji zainteresovane da uz podršku stručnjaka... Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“

Nordeus fondacija pokreće novi online besplatni obrazovni program po imenu „Game Dev Bootcamp“ za sve mlade ljude u Srbiji zainteresovane da uz podršku stručnjaka iz zemlje i inostranstva savladaju tehnički razvoj igre.

Obuka će trajati od 15. novembra do 10. decembra i predstavlja jedinstvenu priliku za polaznike da uče od stručnjaka iz kompanije Epic Games, najpoznatije po globalnoj hit igri Fortnajt i domaće kompanije 3Lateral, koja je pionir i inovator u oblasti kreiranja realističnih digitalnih avatara, navodi se u saopštenju Nordeus fondacije, prenosi Tanjug.

Kako ističe direktor fondacije Miloš Đuričanin, zahvaljujući tehnologiji i tome da program bude organizovan online, ne postoji ograničenje broja polaznika. Prema njegovim rečima, Nordeus fondacija želi da omogući što većem broju mladih iz cele Srbije da se prijave i počnu da prave svoje prve igre.

Dodao je da je „Game Dev Bootcamp“ namenjen svima koji već imaju osnovno poznavanje gaming pogona Unreal Engine i programskog jezika C++ i žele da naprave svoju prvu igru.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 12. novembra na portalu Nordeus fondacije.

    Biznis.rs newsletter

    Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

    Vaša e-mail adresa će biti korišćena isključivo za potrebe slanja newslettera, a u skladu sa Politikom privatnosti.