Obrazovni program namenjen poznavaocima programskog jezika C++

Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“

Hi-techLifestyleSrbijaVesti

2.11.2021 18:23 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“ Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“
Nordeus fondacija pokreće novi online besplatni obrazovni program po imenu „Game Dev Bootcamp“ za sve mlade ljude u Srbiji zainteresovane da uz podršku stručnjaka... Nordeus fondacija pokreće „Game Dev Bootcamp“

Nordeus fondacija pokreće novi online besplatni obrazovni program po imenu „Game Dev Bootcamp“ za sve mlade ljude u Srbiji zainteresovane da uz podršku stručnjaka iz zemlje i inostranstva savladaju tehnički razvoj igre.

Obuka će trajati od 15. novembra do 10. decembra i predstavlja jedinstvenu priliku za polaznike da uče od stručnjaka iz kompanije Epic Games, najpoznatije po globalnoj hit igri Fortnajt i domaće kompanije 3Lateral, koja je pionir i inovator u oblasti kreiranja realističnih digitalnih avatara, navodi se u saopštenju Nordeus fondacije, prenosi Tanjug.

Kako ističe direktor fondacije Miloš Đuričanin, zahvaljujući tehnologiji i tome da program bude organizovan online, ne postoji ograničenje broja polaznika. Prema njegovim rečima, Nordeus fondacija želi da omogući što većem broju mladih iz cele Srbije da se prijave i počnu da prave svoje prve igre.

Dodao je da je „Game Dev Bootcamp“ namenjen svima koji već imaju osnovno poznavanje gaming pogona Unreal Engine i programskog jezika C++ i žele da naprave svoju prvu igru.

Zainteresovani se mogu prijaviti do 12. novembra na portalu Nordeus fondacije.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...