navodi se više mogućih razloga za ovakvu odluku najboljeg tenisera sveta

Novak Đoković će vratiti svoj Teniski centar Beogradu

SrbijaVesti

16.5.2023 17:58 Autor: Redakcija Biznis.rs 2

Novak Đoković će vratiti svoj Teniski centar Beogradu Novak Đoković će vratiti svoj Teniski centar Beogradu
Najbolji teniser sveta Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar Beogradu, te će tako klub prestati sa radom. Kako piše Sportklub, svi... Novak Đoković će vratiti svoj Teniski centar Beogradu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će 1. juna vratiti svoj Teniski centar Beogradu, te će tako klub prestati sa radom.

Kako piše Sportklub, svi na Dorćolu su manje-više već obavešteni o toj nameri, njihov radni odnos će prestati do tog datuma, a jedino će se sa nekim već sponzorisanim igračima zadržati saradnja.

Malo ko sada zna tačne razloge za ovakvu odluku najboljeg svetskog tenisera, ali će detalji biti objavljeni veoma brzo kada bude izdato zvanično saopštenje, navodi sportski portal.

Kako se dalje navodi postoji više mogućnosti koje bi mogle da stoje iza ovakve odluke. Jedna od njih bih mogla da se nađe u rečima Siniše Malog, ministra za finansije i potpredsednika Vlade Republike Srbije, koji je u nedavnom intervjuu za „Sportski žurnal“ rekao da je čuo „da će Novak Đoković pored Nacionalnog fudbalskog stadiona graditi veliki trening centar za tenis.“

Moguće je da je Novak već isplanirao selidbu na novu lokaciju, pa zato želi da vrati svoj centar gradu, piše Sportklub.

„S druge strane, možda je i povređen nedavnim negativnim komentarima zbog planiranog proširenja Centra. Naime, prošle godine je objavljeno da je u planu podizanje dvorane za pet terena, hotela za pulene Akademije, proširenje centra za nekoliko terena uzvodno. Prema nekim informacijama, Đoković nije dobio dozvole za sve ove objekte ili samo neke, pa bi i to moglo da bude razlog zašto želi da ode sa ušća Save u Dunav. Možda njegovi planovi prevazilaze mogućnosti koje ima ili mu se nude na Dorćolu“, piše Sportklub.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...