još 29 maloprodajnih artikala

Novi proizvodi iz uvoza na listi e-trgovine u Kini

SvetVesti

22.2.2022 11:32 Autor: Redakcija Biznis.rs 4

Novi proizvodi iz uvoza na listi e-trgovine u Kini Novi proizvodi iz uvoza na listi e-trgovine u Kini
Kina će od 1. marta ove godine dalje optimizovati listu uvezene maloprodajne robe za inostranu e-trgovinu, saopštilo je Ministarstvo finansija Kine. Kako Beta prenosi,... Novi proizvodi iz uvoza na listi e-trgovine u Kini

Kina će od 1. marta ove godine dalje optimizovati listu uvezene maloprodajne robe za inostranu e-trgovinu, saopštilo je Ministarstvo finansija Kine.

Kako Beta prenosi, na listi će biti dodato 29 kategorija proizvoda, uključujući ski-opremu, sok od paradajza i opremu za golf, navodi se u saopštenju koje je objavila Kineska medijska grupa (CMG).

Svi artikli koji se nalaze na listi su veoma traženi poslednjih godina, rekao je istraživač Kineske akademije društvenih nauka Gao Lingjun.

„Prilagođavanje bi moglo da obogati ponudu na domaćem tržištu, ispuni aspiracije potrošača za boljim životom i pruži više mogućnosti za preduzeća u inostranstvu“, kazao je Gao.

Izdata u aprilu 2016. godine, lista je optimizovana nekoliko puta, a njene kategorije roba su se stalno povećavale, što je pomoglo u promovisanju razvoja spoljne e-trgovine i visokokvalitetne trgovine, rekao je zamenik generalnog sekretara Kineskog udruženja za trgovinu uslugama Tijen Guofeng.

  • LIMUN ŽUT

    22.2.2022 #1 Author

    Naravno, kod Kineza su noviteti konstantna.

    Odgovori

  • DANIJELA

    22.2.2022 #2 Author

    Inovacije i osluskivanje trzista i potrebe kupaca su kljucne stvari u poslovanju. Bravo za Kineze, uvek su u korak sa vremenom ako ne i korak ispred.

    Odgovori

  • TINA

    22.2.2022 #3 Author

    Videcemo sta sve imaju od robe, bice interesantno. Za svakoga po nesto, sigurno ima

    Odgovori

  • Vockica

    23.2.2022 #4 Author

    Nista novo za Kinu, samo napreduju. I to brzo i efikasno.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...