Zbog rasta troškova poslovanja skaču i cene telefoniranja

Od decembra veći telefonski računi za korisnike Telenora

Hi-techPoslovanjeSrbijaVesti

8.11.2021 14:20 Autor: Stanislav Stanišić 7

Od decembra veći telefonski računi za korisnike Telenora Od decembra veći telefonski računi za korisnike Telenora
Mobilna mreža Telenor poskupeće svoje usluge za oko 6,93 odsto, navodi se u obaveštenju koje je poslato korisnicima ove mreže. „Hvala na dosadašnjem poverenju.... Od decembra veći telefonski računi za korisnike Telenora

Mobilna mreža Telenor poskupeće svoje usluge za oko 6,93 odsto, navodi se u obaveštenju koje je poslato korisnicima ove mreže.

„Hvala na dosadašnjem poverenju. U želji da nastavimo sa transparentnim i otvorenim odnosom, obaveštavamo vas da smo doneli odluku o povećanju cena naših usluga od 9. decembra u proseku oko 6,93 odsto “, navodi se u SMS poruci koju su od Telenora dobili korisnici ove mreže.

U saopštenju koje je Biznis.rs dobio od Telenora, kompanija potvrđuje korekciju cena od sledećeg meseca i kao glavni razlog navodi značajan rast troškova poslovanja.

„Ovakvu poslovnu odluku doneli smo zbog značajnog rasta troškova poslovanja, koji je uzrokovan podizanjem cena različitih proizvoda i usluga na tržištu, kao i uvoznih komponenti. Troškovi našeg poslovanja u poslednje dve godine imali su jak, dvocifren rast. Neki od faktora koji su uticali na to su porast cena goriva, električne energije, poštanskih usluga, štampe, uvoza i drugi operativni troškovi. Prosek povećanja cena u Telenoru je 6,93 odsto, što je značajno manje u odnosu na naš rast troškova poslovanja“, navodi se u saopštenju kompanije.

Iz Telenora naglašavaju da im je prioritet nastavak ulaganja u infrastrukturu, razvoj novih proizvoda i usluga, kako bi i dalje pružali kvalitetno korisničko iskustvo.

„Zato smo odlučili da ne smanjujemo ulaganja, već da korigujemo cene i to samo onoliko koliko je zaista neophodno“, ističu iz kompanije.

  • Milovan94

    8.11.2021 #1 Author

    Strašno

    Odgovori

  • Anna

    8.11.2021 #2 Author

    Pa oni su već sada najskuplji operateri u Srbiji. 😁

    Odgovori

  • Tatjana

    8.11.2021 #3 Author

    Obavesteni smo

    Odgovori

  • GocaBG

    8.11.2021 #4 Author

    Nisam iznenadjena…

    Odgovori

  • Danijela

    8.11.2021 #5 Author

    Stvarno strasno. Zar i oni?! Jel ima nesto da nece da poskupi do Nove godine?

    Odgovori

  • Bella

    13.11.2021 #6 Author

    Bili su najbolji sa mrezom a sa ovim promenama cena mnogo reskiraju.

    Odgovori

  • Pera

    29.11.2022 #7 Author

    Laž da je sedam procenata kada ukidate pojedine pakete,koji su po ugovoru redovno izmirivani.

    Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...