ODMOR KAKAV NIKO NE ŽELI Stotine turista na Sardiniji u karantinu zbog potvrđenih slučajeva korona virusa, dvoje pokušalo da pobegne

BiznisEUTurizamVesti

19.8.2020 11:42 Autor: Ljiljana Begović 1

ODMOR KAKAV NIKO NE ŽELI Stotine turista na Sardiniji u karantinu zbog potvrđenih slučajeva korona virusa, dvoje pokušalo da pobegne ODMOR KAKAV NIKO NE ŽELI Stotine turista na Sardiniji u karantinu zbog potvrđenih slučajeva korona virusa, dvoje pokušalo da pobegne
Oko 450 turista je u izolaciji u jednom odmaralištu na severu Sardinije, zbog potvrđenih slučajeva korona virusa, ali dve osobe pokušale su da pobegnu... ODMOR KAKAV NIKO NE ŽELI Stotine turista na Sardiniji u karantinu zbog potvrđenih slučajeva korona virusa, dvoje pokušalo da pobegne

Oko 450 turista je u izolaciji u jednom odmaralištu na severu Sardinije, zbog potvrđenih slučajeva korona virusa, ali dve osobe pokušale su da pobegnu iz karantina.

Stotine gostiju turističkog mesta Santo Stefano (Sveti Stefan) koje pripada arhipelagu La Madalena u izolaciji su od 17. avgusta, prenosi Tanjug pozivajući se na italijanske medije.

Kako se navodi, jedan od dva slučaja pozitivnih na korona virus u tom mestu je sezonski radnik, odnosno muzičar, koji je sa simptomima smešten u bolnicu u gradu Sasari na Sardiniji.

Oko 450 turista u mestu Santo Stefano može se kretati na tom području, ali nije im dozvoljen odlazak u druga mesta.

Foto:Pixabay.com

Dve osobe pokušale su da pobegnu iz karantina, ali ih je policija sprečila pre nego što su stigli do aerodroma.

Nakon dva potvrđena slučaja korona virusa, na La Madaleni uvedena je obaveza korišćenja maski na ulicama. Na Sardiniji je do sada potvrđeno 1.512 pozitivnih slučajeva na Covid-19, od kojih je 134 umrlo od posledica tog virusa.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...