Pandemija primorala članove da pronađu nove načine komunikacije

Održan četvrti skup bilateralnih privrednih komora

BiznisBolji posaoSrbijaVesti

17.9.2021 09:15 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Održan četvrti skup bilateralnih privrednih komora Održan četvrti skup bilateralnih privrednih komora
Sinoć je u Beogradu održan skup koji je okupio članove 12 bilateralnih privrednih komora u Srbiji, sa ciljem unapređenja međusobne saradnje. U pitanju je... Održan četvrti skup bilateralnih privrednih komora

Sinoć je u Beogradu održan skup koji je okupio članove 12 bilateralnih privrednih komora u Srbiji, sa ciljem unapređenja međusobne saradnje.

U pitanju je Međunarodni “Networking” koktel koji je organizovala Francusko-srpska privredna komora. Generalna direktorka komore Sanja Ivanić kaže da je ovo tradicionalan događaj koji se organizuje četvrti put.

Ivanić je izjavila da se ovaj skup organizuje u junu svake godine, ali da to 2020. godine nije bio slučaj zbog epidemije korona virusa, piše Tanjug.

Ona je istakla da je cilj da se unapredi saradnja stranih bilateralnih komora u Srbiji. Navela je i da je ta saradnja na zavidnom nivou, ali da je uvek treba unapređivati.

Pored toga, Sanja Ivanić je izjavila da je međunarodna saradnja posebno bila pojačana kada je počela pandemija, jer se nisu mogli organizovati susretati sa članovima komore, već su bili primorani da zajedno organizuju vebinare i razmenjuju iskustva. Ona je dodala i da komore dele veliki broj zajedničkih članova, te da je prirodno da i one međusobno sarađuju.

Direktor Nemačko-srpske privredne komore Frank Aleter (Frank Aletter) obratio se prisutnima na skupu, zahvaljujući se na toploj dobrodošlici. On je istakao da je u Srbiji naišao na odlično poslovno okruženje i dodao da se ovde međunarodni biznis uspešno razvio. Aleter je napomenuo da se to odnosi kako na investicije tako i na sektor trgovine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...