OGROMNE GUŽVE NA GRANICAMA Srbi iz dijaspore krenuli kući

SrbijaVesti

18.12.2020 16:08 Autor: Marija Jovanović 3

OGROMNE GUŽVE NA GRANICAMA Srbi iz dijaspore krenuli kući OGROMNE GUŽVE NA GRANICAMA Srbi iz dijaspore krenuli kući
Ogromne gužve stvorile su se na graničnim prelazima jer je veliki broj građana iz dijaspore krenuo u Srbiju. Po kolonama automobila reklo bi se... OGROMNE GUŽVE NA GRANICAMA Srbi iz dijaspore krenuli kući

Ogromne gužve stvorile su se na graničnim prelazima jer je veliki broj građana iz dijaspore krenuo u Srbiju. Po kolonama automobila reklo bi se da su mnogi požurili da se vrate u zemlju pre primene novih mera koje stupaju na snagu 20. decembra, a koje podrazumevaju obavezan negativan PCR test ne stariji od 48 sati ili kućnu izolaciju u trajanju od deset dana.

Kako pokazuju kamere AMSS, kolone vozila čekaju na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci kako bi u Srbiju ušli iz Mađarske i Hrvatske.

Foto: AMSS

Takođe, na granici Austrije ka Mađarskoj i Sloveniji došlo je do formiranja kilometarskih kolona, pa se dugo čeka na prelazak granice. Na graničnom prelazu Nikelsdorf, na ulazu u Mađarsku, već oko 14 sati zbog gužve se čekalo dva sata, javlja dopisnik Tanjuga iz Austrije.

U prepodnevnim satima nije bilo gužvi, ali je od 13 sati bila primetna veća frekvencija vozila, tako da se najpre čekalo 15 minuta u prepodnevnim satima, da bi se zatim čekanje produžilo na sat vremena, a onda i na dva sata.

Na graničnom prelazu Špilfeld, ka Sloveniji, od jutros je prisutna kilometarska kolona kamiona, koja je već dostigla više od 10 kilometara, a sve je veća i kolona putničkih vozila.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...