stara grčka mitologija i novo moderno tržište

Olympus token nastoji da podstakne ulaganje na digitalnom tržištu

LifestyleSvetVestiZanimljivosti

9.7.2021 18:30 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

Olympus token nastoji da podstakne ulaganje na digitalnom tržištu Olympus token nastoji da podstakne ulaganje na digitalnom tržištu
Nacionalni park, planina Olimp bila je dom najmoćnijih grčkih bogova. Prema starogrčkoj legendi, planina Olimp je izgrađena nakon što su mlađi bogovi pobedili titane... Olympus token nastoji da podstakne ulaganje na digitalnom tržištu

Nacionalni park, planina Olimp bila je dom najmoćnijih grčkih bogova. Prema starogrčkoj legendi, planina Olimp je izgrađena nakon što su mlađi bogovi pobedili titane u bici za kontrolu nad svetom. Prema stručnjacima, ova planina bila je stvorena da sakrije poštovana božanstva od znatiželjnih očiju ljudi, prenosi News BTC.

Svi grčki bogovi živeli su na toj planini, osim Hada, zloglasnog boga smrti koji je imao svoje carstvo. Većina bogova živela je srećno, ispijajući nektar i jedući ambroziju. Slično stvaranju planine Olimp, Gabe, BogTools i Bingus, u potrazi za pronalaskom valute došli su na ideju da stvore Olympus Token.       

Nazvan jedinim istinskim kraljem Olympa i moćnim bogom groma, Zevs zadržava moć da obori ili otkupi žetone Olympa. Kao što i samo ime govori, četiri odsto svih naknada za transakcije dobijenih od Olympus-ove mreže kao prve dualne BUSD platforme koristiće se za otkup Olympus-ovih žetona.

Posejdon, bog mora, zadužen je za smirivanje voda kako bi sprečio fatalno uništenje ljudskog života. Na naprednom i modernom Mount Olympus (Olimpus Token platforma), četiri odsto svake obavljene trgovine dodaje se u u zajednički fond kako bi se „smirila voda“ , baš kao što je to činio Posejdon. Međutim, da bi ravnoteža ostala na platformi, Zevsu će se isplatiti višak likvidnosti iznad 25 odsto, pomažući u podizanju platforme, istovremeno cementirajući njen stav kao prvi projekat dinamične proizvodnje likvidnosti. Uključujući jedinstvene Plutusove moći davanja bogatstva, Olympus će nagraditi korisnike koji su pokazali veru u Zevsa. Prema timu, četiri procenta svake transakcije biće pravilno pretvoreno u Binance USD [BUSD] i naknadno automatski podeljeno među korisnicima platforme.

Da biste unapredili i obogatili planinu Olympus, dva odsto svake trgovine biće poslato na poseban račun u marketinške svrhe. Ne zaboravljajući na Hada, naknade za transakcije u okviru projekta Olympus biće udvostručene približno za trideset minuta nakon svakog otkupa, što je deo projekta „Počast bogu smrti“.

U potrazi za dobitkom od rastućeg tržišta nezamenjivih tokena [NFT], očekuje se da će Olympus-ov tim izdati niz kolekcionarskih predmeta koji će, navodno, sadržati panteone, piše News BTC.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...