OTVORENA SEZONA U BOROVECU Najpopularniji bugarski zimski centar spreman da primi goste

BiznisRegionTurizamVesti

29.12.2020 08:02 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

OTVORENA SEZONA U BOROVECU Najpopularniji bugarski zimski centar spreman da primi goste OTVORENA SEZONA U BOROVECU Najpopularniji bugarski zimski centar spreman da primi goste
U najpopularnijem bugarskom zimskom centru Borovec otvorena je zimska sezona, a zbog aktuelne pandemije korona virusa obavezno je poštovanje preventivnih mera. Zbog mera određeni... OTVORENA SEZONA U BOROVECU Najpopularniji bugarski zimski centar spreman da primi goste

U najpopularnijem bugarskom zimskom centru Borovec otvorena je zimska sezona, a zbog aktuelne pandemije korona virusa obavezno je poštovanje preventivnih mera.

Zbog mera određeni delovi ovog bugarskog skijališta su zatvoreni za javnost, prenosi portal Sofija gloub.

Sneg i jelke
Foto: Pixabay.com

„Skijališta otvaramo parcijalno i uz određene kompromise u kvalitetu skijaških staza. Radi bezbednosti označena su opasna područja“, navodi se u saopštenju operatera koji upravlja ovim ski centrom.

Bugarska ministarka turizma Marijana Nikolova najavila je da će inspekcija kontrolisati poštovanje mera i tokom novogodišnjih praznika.

„Ukoliko turisti i prodavnice i uslužne delatnosti budu poštovali mere, moći ćemo da imamo sezonu“, rekla je ona.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...