PARLAMENTARNI IZBORI U CRNOJ GORI Više od 540 hiljada birača opredeljuje se između 11 lista

RegionVesti

30.8.2020 11:26 Autor: Redakcija Biznis.rs 0

PARLAMENTARNI IZBORI U CRNOJ GORI Više od 540 hiljada birača opredeljuje se između 11 lista PARLAMENTARNI IZBORI U CRNOJ GORI Više od 540 hiljada birača opredeljuje se između 11 lista
U Crnoj Gori se 30. avgusta održavaju parlamentarni izbori. Građani Crne Gore opredeljuju se između 11 lista i stranaka. Izbori se održavaju u vreme... PARLAMENTARNI IZBORI U CRNOJ GORI Više od 540 hiljada birača opredeljuje se između 11 lista

U Crnoj Gori se 30. avgusta održavaju parlamentarni izbori. Građani Crne Gore opredeljuju se između 11 lista i stranaka.

Izbori se održavaju u vreme pandemije virusa korona, pa je obaveza svih birača da se poštuju preporuke Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti.

foto: Tanjug

Obavezna je dezinfekcija ruku pre ulaska na biračko mesto i tokom procesa glasanja, nošenje maske, osim prilikom utvrđivanja identiteta birača, kao i držanje propisane fizičke distance.

Pravo glasa u Crnoj Gori ima 540.026 birača, koji će glasaju na 1.217 biračkih mesta.

Ovo su 11 parlamentarni izbori od uvođenja višestranačja u Crnoj Gori i peti od proglašenja nezavisnosti 2006. godine.

Nema komentara. Budite prvi koji će ostaviti komentar.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Biznis.rs newsletter

Prijavite se na biznis.rs newsletter i budite uvek u toku sa najnovijim finansijskim i ekonomskim temama značajnim za društveni razvoj.

Loading...